vineri , 8 decembrie 2023

De ce nu se căsătorește George Clooney

George

În ciuda relațiilor pe care le-a avut și care au făcut deliciul presei internaționale, este cunoscut drept unul dintre burlacii cei mai râvniți ai planetei. Nici una dintre iubitele sale nu au reușit să-l convingă să le ducă la altar, iar astăzi, după ce s-a despărțit și de Stacey Keibler, George Clooney recunoaște că este el însuși „surprins” de faptul că este singur din nou. Într-un interviu acordat revistei Esquire, starul explică de ce nu și-a întemeiat o familie.

Clooney, în vârstă de 52 de ani, a fost căsătorit o singură dată, între 1989 și 1993, cu actrița Talia Balsam, și spune că „nu a fost bun la asta deloc”. Anul acesta, și-a încheiat relația cu modelul Stacey Keibler, iar acum este din nou liber de orice obligație. Întrebat dacă îl surprinde faptul că este singur, actorul a răspuns: „Da, sunt surprins. Dar sunt surprins de aproape tot ce mi s-a întâmplat în viață. Sunt surprins și de faptul că nu trăiesc în Kentuky, vânzând asigurări. Sincer, chiar sunt”.

În interviul pe care l-a acordat pentru noul număr al revistei Esquire, unde apare pe copertă, George Clooney a explicat și de ce nu este căsătorit și nu are o familie. „Nu am avut aspirații de acest fel niciodată. Am fost căsătorit în 1989. Nu am fost bun la asta deloc. Am fost citat că am declarat că nu mă voi mai căsători niciodată în perioada imediat următoare divorțului, iar de atunci nu am mai vorbit despre asta”, a spus starul.

Clooney a mai declarat că, în ciuda faptului că unora li se pare ciudat că nu are copii, nu simte nevoia să se grăbească să-și întemeieze o familie. „Ce poți să faci? Să spun: Trebuie să am niște copii chiar acum! și să ies afară să las o femeie însărcinată? Ceea ce știu este că am fost crescut într-o familie iubitoare, fericită. Nu am nici un fel de dezaprobare sau lipsă de încredere în familie”.

Faima, „o lume incredibil de restrictivă”

Când a abordat subiectul celebrității, Clooney a spus că nu i se pare simplu să facă față tuturor dezavantajelor acestui statut. „Nu mă compar cu Clark Gable sau cu altcineva, dar ei n-ar fi putut supraviețui în acest mediu. Ar împărți niște pumni unor oameni. Trebuie să fii Zen. E ceva ciudat în legătură cu faima. Adevărul este că alergi cât de tare poți către ea, pentru că este tot ceea ce-ți dorești. Nu doar faima în sine, ci tot ce reprezintă ea – faptul că ai de lucru, că ai oportunități. Iar apoi ajungi acolo, și e șocant cum imediat ești prins în această lume care e incredibil de restrictivă”, a explicat actorul.

Cel mai recent film în care George Clooney a jucat, alături de Sandra Bullock, este „Gravity”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *