joi , 23 ianuarie 2020

De pus în geantă: ceva pentru ochi și ceva pentru buze

Greu e, fraților, să mergi prin mall și să nu vezi cel puțin 50 de chestii care juri că ți-ar trebui! Noroc că, de câțiva ani încoace, am devenit chiar minimalistă în ce privește… totul, de la ce am prin casă, până la haine, încălțăminte și produse cosmetice. N-o să găsiți la mine în baie 10 rujuri și cinci rimel-uri, ci câte unul și bun.

În primul rând, să clarificăm: știu că se spune mascara, m-am tot străduit să-i spun așa, dar, să fim serioși, nimeni nu-i zice așa în graiul viu, așa că gata, nu mă mai străduiesc. Rimel să rămână!

Dacă mă întrebați care ar fi prima mea alegere la acest capitol, ar fi Hypnôse, de la Lancôme, însă, pentru că n-aveam chef să dau 30 de dolari pe un rimel, dar nici nu voiam ceva ieftin în toate sensurile, m-am dus către un produs foarte bun și cu un preț mai prietenos. Clinique e una dintre firmele unde găsiți fix așa ceva: lucruri de foarte bună calitate, la prețuri măricele, dar care nu ne ard atât de grav la buzunar. În State am găsit rimelul la 18 dolari, dar în România văd unul foarte asemănător și mai ieftin dacă-l luați de aici.

Ce-mi place mult de tot la High Impact Lash Elevating Mascara (da, în engleză sună bine „mascara”):

♥ are calitatea aia pe care orice fată o caută la un rimel: nu încarcă genele. Nu te trezești cu cinci guguloaie de smoală neagră pe care nu știi cum să le dai jos ca să poți vedea din nou. Habar nu am cum se face distribuția pastei în cantitatea ideală, dar se face!

♥ are periuța perfectă pentru mine. Ce mi se pare cel mai fain e că se subțiază spre capăt, ceea ce-ți permite să alungești de minune genele din colțurile exterioare. Chiar și fără codițe din tuș negru, pisică ești dacă manevrezi la adevăratul ei potențial peria asta deșteaptă.

♥ e foarte rezistent. Poate chiar prea rezistent? Sau poate n-am eu un demachiant bun pentru ochi? Cert e că trebuie să insist un pic cu discheta până se duce de tot.

Vă recomand rimelul ăsta, își merită toți banii, care, cum ziceam, nu-s chiar așa de mulți, că nu e nevoie să ne cumpărăm unul nou în fiecare lună.

Nude Pop, rujul meu de zi cu zi

Cum mă uitam eu la rimel-uri, cinci centimetri mai încolo, ce văd, tot la Clinique? Niște rujuri-deliciu! Vorbesc de seria Pop Lip Color, care include nu știu câte nuanțe, una mai frumoasă ca cealaltă. Eu m-am oprit la Nude Pop, o culoare naturală, care cred că merge cu orice subton și se asortează bine cu aproape orice ținută. Rujul nu e extrem de rezistent, nu vă așteptați să rămână pe buze ore întregi, dar e așa de plăcut să-l porți, că-ți vine să te tot dai cu el, deci pe mine nu mă deranjează.

Am plătit pentru el tot 18 dolari, dar voi îl puteți găsi la reducere, aici, fix în nuanța Nude Pop, dacă vă place.

Ce mai găsiți pe elefant.ro? Cărți, mai ales, și bijuterii, ceasuri, jucării, electronice, cam tot ce vă doriți, de la firme tot mai multe și mai bune, din câte văd.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus