vineri , 18 iunie 2021

Delia, Iris cu Cristi Minculescu și Partizan cu Timpuri Noi cântă la Hard Rock Cafe

Delia

Hard Rock Cafe si BestMusic Live Concerts dau startul sezonului de toamnă cu trei concerte: Delia, Iris alături de Cristi Minculescu și Partizan cu Timpuri Noi, dupa 20 de ani, din nou împreună pe scenă.

Iris revine, în formula sa de aur, pe 2 septembrie, la Hard Rock Cafe! BestMusic Live Concerts te invită să te bucuri de un spectacol rock electrizant şi să cânţi alături de Cristi Minculescu melodii fără vârstă, precum „Somn bizar”, „Noaptea”, „Să nu crezi nimic”, „Ultimul mic dejun al lui Bon”, „Baby” sau „De vei pleca”.

După 20 de ani, Artan, Iliescu şi Suedezu’ vin la „reuniunea de clasă”, cu un show retrospectiv. Pe 3 septembrie, Timpuri Noi și Partizan strigă din nou catalogul, iar Luca, Vecina, Stere, Adeline, Tanţa, Rambo, Văru Maftei şi mulţi alţii răspund prezent, într-un concert „Perfect”.

Dacă ai călătorit „Pe aripi de vânt” şi ai fredonat vara asta „Da, mamă”, atunci probabil că vei dori s-o asculți și live pe Delia. Pe 4 septembrie, artista va cânta cele mai tari hituri proprii, dar şi melodii din repertoriul internaţional. Delia va fi însoţită de trupa sa de acompaniament şi va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranţă molipsitoare.

Biletele pentru cele trei showuri se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus