joi , 7 decembrie 2023

Denzel Washington și soția sa împlinesc, astăzi, 30 de ani de căsnicie

Denzel1

Mariajele de la Hollywood sunt renumite pentru faptul că se oficiază cu fast și că sunt efemere precum florile de la ceremonia în cadrul căreia cei doi protagoniști spun „da”. Nu este și cazul lui Denzel Washington și al soției sale, Pauletta, care astăzi, împlinesc 30 de ani de căsnicie. Trei decenii în care au reușit să rămână unul lângă celălalt și să-și construiască, zi de zi, o familie cum rar ne este dat să vedem în rândul starurilor.

Denzel și Pauletta Washington s-au căsătorit pe 25 iunie 1983, dar erau deja împreună din 1977;  s-au cunoscut în perioada în care actorul filma pentru primul său rol de televiziune, în „Wilma”, unde și Pauletta fusese distribuită într-un rol. În 1995, și-au reînnoit jurămintele în Africa de Sud, cel care a oficiat ceremonia fiind Arhiepiscopul Desmond Tutu. Denzel și Pauletta au împreună patru copii: John David (28 de ani), Katia (25 de ani) și gemenii Olivia și Malcom (22 de ani).

Într-un interviu acordat realizatoarei TV Oprah Winfrey în 2008, actorul, acum în vârstă de 58 de ani, declara: „Oamenii care spun că au știut de la început că partenerii lor erau cei potriviți mint! Căsnicia e un maraton, nu un sprint”. Starul a mai mărturisit atunci că faptul că este deseori plecat pentru filmări i-a ajutat, pe el și pe soția sa, să-și mențină mariajul fericit. „Hollywood are o reputație proastă. E doar un loc cu niște amprente în ciment. Eu nu trăiesc acolo, eu trăiesc în Los Angeles. Dar probabil că ne-a ajutat în căsnicie faptul că suntem despărțiți multă vreme”.

Pauletta Washington are 63 de ani, iar după o lungă pauză în actorie, va reveni, anul acesta, într-un film de televiziune intitulat „The Watsons Go To Birmingham”.

Denzel și Pauletta Washington

Foto: live.drjays.com, Daily Mail, zimbio.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *