sâmbătă , 24 iulie 2021

Designerul Anca Rădulescu a dus Prochaine la târgul Who’s Next Paris

Anca Radulescu

Designerul Anca Rădulescu, creatoarea bijuteriilor handmade Prochaine, s-a întors recent de la unul dintre cele mai importante târguri de design europene, Who’s Next Paris, care a avut loc între 6 și 9 iulie, în capitala franceză.

La Who’s Next Paris, Anca Rădulescu a prezentat publicului creații incluse în cele mai recente colecții Prochaine, „Particule” și „Suspended”. Totodată, vizitatorii centrului de expoziții de la Porte de Versailles din Paris au avut prilejul de a face cunoștință cu bijuteriile handmade Prochaine Silver, noua linie de piese realizate exclusiv din argint și pietre semiprețioase. „Fiecare participare la un târg de design internațional este un pas înainte în dezvoltarea mea și a brandului Prochaine. Pentru mine, deși investiția în prezența la un astfel de eveniment este considerabilă, avantajele sunt că intru în contact direct cu achizitori de produse și că am ocazia să înțeleg mai bine cum funcționează piața bijuteriei de autor în străinătate. În plus, mă face mândră gândul că poate am reușit să fac un brand românesc puțin mai cunoscut peste hotare”, declară Anca Rădulescu. „A fost pentru a treia oară când am participat la Who’s Next Paris, iar atmosfera târgului a fost efervescentă, ca întotdeauna. Mă voi întoarce mereu cu plăcere la acest eveniment”, adaugă designerul Prochaine.

Who’s Next Paris are loc de două ori pe an

Înființat în 1994, este un eveniment-reper în moda internațională, grație participării a numeroși designeri și a ofertei sale bogate de produse de autor (haine, pantofi și accesorii). Târgul are loc de două ori pe an și se bucură de o mare popularitate în rândul celor care își doresc să iasă, pentru un timp, din rutina cotidiană, informându-se, totodată, asupra celor mai noi tendințe în modă.

Prochaine, bijuterii de inspirație medievală, 100 % handmade

Realizate din zale împletite manual și pietre semiprețioase, piesele care poartă semnătura Prochaine sunt deopotrivă delicate și puternice, gata să facă o declarație de stil în numele femeii care le poartă. Bijuteriile, de inspirație medievală, sunt 100 % handmade, într-o manieră elaborată, menită să confere fiecărei piese în parte o identitate clar definită. Bijuteriile sunt împodobite cu pietre precum cristale Swarovski, turcoaze, howlit, sidef, agate gri, cuarț roz, compozit din turcoaz și magnezit, încorporat în rășină lucioasă, agate indiene, jad, coral, hematit sau cristal de stâncă. Și, pentru că un creator de bijuterii handmade este întotdeauna deschis la sugestiile clienților lui, Anca Rădulescu vă invită să dați frâu liber creativității și să personalizați bijuteriile alese, alegând voi însevă culoarea zalelor și pietrele folosite în realizarea pieselor.

Prochaine la Who's Next Paris

image description
image description
image description
image description
image description
image description

Consultați site-ul www.prochaine.ro pentru mai multe modele și detalii referitoare la comenzi.

 

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus