vineri , 18 iunie 2021

Designerul Anca Rădulescu lansează o nouă linie de bijuterii – Prochaine Silver

Prezența Ancăi Rădulescu la Inhorgenta München este sprijinită de Ministerul Economiei și de Asociația Romanian Contemporary Jewelry.

Despre Inhorgenta München: Este unul dintre cele mai renumite târguri de bijuterii, ceasuri și produse de lifestyle din lume, care se organizează de 40 de ani în orașul bavarez. Organizatorii i-au dedicat anul acesta un spațiu de 65.000 de metri pătrați, unde vor fi prezenți peste 1.100 de expozanți din peste 38 de țări.

Despre Prochaine: Realizate din zale împletite manual și pietre semiprețioase, piesele care poartă semnătura Prochaine sunt deopotrivă delicate și puternice, gata să facă o declarație de stil în numele femeii care le poartă. Bijuteriile, de inspirație medievală, sunt 100 % handmade, într-o manieră elaborată, menită să confere fiecărei piese în parte o identitate clar definită. Bijuteriile sunt împodobite cu pietre precum cristale Swarovski, turcoaze, howlit, sidef, agate gri, cuarț roz, compozit din turcoaz și magnezit, încorporat în rășină lucioasă, agate indiene, jad, coral, hematit sau cristal de stâncă. Și, pentru că un creator de bijuterii handmade este întotdeauna deschis la sugestiile clienților lui, Anca Rădulescu vă invită să dați frâu liber creativității și să personalizați bijuteriile alese, alegând voi însevă culoarea zalelor și pietrele folosite în realizarea pieselor.

Vă rugăm să consultați site-ul www.prochaine.ro pentru mai multe modele și detalii referitoare la comenzi.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus