vineri , 1 decembrie 2023

Designerul L’Wren Scott, iubita lui Mick Jagger, a fost găsită moartă

L'Wren Scott Mick Jagger at Spring Summer 2014 London Fashion Week

L’Wren Scott, designer și iubita solistului Rolling Stones Mick Jagger, a fost găsită moartă, luni dimineața, în apartamentul său din Manhattan, New York. Până în acest moment, poliția ia în considerare ipoteza sinuciderii.

L’Wren Scott, în vârstă de 47 de ani, a fost descoperită decedată de asistenta ei, care a chemat poliția în jurul orei 10.00 dimineața (16.00, ora României). Conform Vanity Fair, L’Wren Scott a fost găsită spânzurată cu o eșarfă. Autoritățile nu au descoperit însă niciun bilet, dar nu există suspiciuni de crimă. „Confirmăm moartea tragică a lui L’Wren Scott. În acest moment cumplit pentru familia și prietenii doamnei Scott, solicităm ca intimitatea lor să fie respectată. Pentru moment, nu mai avem de făcut nicio declarație”, a transmis presei reprezentantul designerului.

L’Wren Scott avea o relație de peste 10 ani cu Mick Jagger, liderul trupei Rolling Stones. Artistul s-a declarat „șocat și devastat” de vestea morții iubitei sale. Jagger se află în prezent în Australia, în turneu cu formația sa.

Fost model, L’Wren Scott s-a remarcat ca stilistă pentru celebrități și a lucrat pentru publicații prestigioase, precum Vanity Fair, W sau New York. Printre clienții săi s-au numărat Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker sau Ellen Barkin.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *