sâmbătă , 31 iulie 2021

„Dezastrul din San Andreas”, din 29 mai pe marile ecrane

Afis

Dwayne Johnson revine la cinema din 29 mai, în acţiunea explozivă „Dezastrul din San Andreas”, o producţie Warner Bros. Pictures care va putea fi urmarită în 2D, 3D, 4Dx şi IMAX 3D.

După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter de intervenţie (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături în San Francisco. Însă intervenţia lor printre ruine este doar începutul problemelor, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat.

Un film de acţiune îndrăzneţ, „Dezastrul din San Andreas” îi readuce împreună pe Dwayne Johnson, regizorul Brad Peyton şi producătorul Beau Flynn care mai colaboraseră anterior la aventura de succes „Călătoria 2: Insula Misterioasă”.

În acest film mai joacă şi Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi, Hugo Johnston-Burt, Art Parkinson şi nominalizatul la Premiul Oscar Paul Giamatti („Cinderella Man”).

Scenariul este scris de Carlton Cuse, după o poveste de Andre Fabrizio şi Jeremy Passmore. Richard Brener, Samurl J. Brown, MIchael Disco, Toby Emmerich, Rob Cowan, Tripp Vinson şi Bruce Berman au fost producători executivi.

Echipa de creaţie îi mai include pe directorul de imagine Steve Yedlin, scenaristul Barry Chusid, editorul Bob Ducsay, creatorul de costume Wendy Chuck, producătorul de efecte speciale Randall Starr, Coordonatorul de efecte speciale Colin Strause şi compozitorul Andrew Lockington.

„Dezastrul din San Andreas” a fost filmat în locaţii superbe precum Coasta de Aur, Brisbane, Qeensland, Los Angeles sau San Francisco. New Line Cinema prezinta, in asociere cu Village Roadshow Picures, o productie FlynnPictureCo., regizată de Brad Peyton „Dezastrul din San Andreas” care ajunge în 2D, 3D, 4Dx si IMAX 3D pe marile ecrane din România, în premieră, din 29 mai.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus