marți , 5 decembrie 2023

Din 3 februarie, la cinema: Matthew McConaughey e în ,,Goana după aur”

goana dupa aur

Câstigătorul Premiului Oscar pentru rolul său din ,,Dallas Buyers Club”, Matthew McConaughey revine pe marile ecrane din 3 februarie, într-o nouă interpretare de excepţie, de această dată în filmul ,,Goana după aur”.

Bazat pe fapte adevărate, „Goana după aur” pare clasica poveste a visului american redată în interpretarea lui Matthew McConaughey, care declară că rolul său din acest film este preferatul său până acum: ,,E o combinaţie între ,,The Wolf of Wall Street” şi ,,The Treasure of the Sierra Madre”.

Cu un look diferit, care ni-l prezintă pe McConaughey cu câteva kilograme în plus filmul ,,Goana dupa aur” spune povestea lui Kenny Wells, un prospector disperat care trebuie să tragă urgent lozul câştigător, de aceea face echipă cu un geologist la fel de lacom şi pornesc în căutarea aurului prin jungla nemiloasă din Indonezia. Dacă li s-a părut greu să găsească preţiosul metal, să îl păstreze se dovedeşte a fi o misiune şi mai dificilă după multiplele peripluri pe Wall Street.

În regia lui Stephen Gaghan, câştigătorul premiului Oscar pentru ,,Syriana”, ,,Goana dupa aur” îi are în distribuţie alături de Matthew McConaughey şi pe: Edgar Ramirez, Bryce Dallas Howard şi Toby Kebbell.

Din jungla indoneziană până în inima tehnologizată a Americii, Matthew McConaughey îşi urmează visul spre bogătie într-o nebună “Goana după aur”, începând cu 3 februarie pe marile ecrane din ţară. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *