miercuri , 4 octombrie 2023

„Din greșeală împreună”, un nou film cu Drew Barrymore și Adam Sandler

BLENDED

Cea de-a treia colaborare dintre actorii Drew Barrymore și Adam Sandler, Din greșeală împreună marchează un nou proiect care îi aduce împreună pe marile ecrane, ca urmare a succesului de care s-au bucurat în comediile romantice Mereu la prima întâlnire și Nuntă cu cântec. Din 20 iunie,  Din greșeală împreună va putea fi urmărit în premieră și pe marile ecrane din România.

După o întâlnire dezastruoasă, Lauren (Barrymore) şi Jim (Sandler) ajung la concluzia că sunt complet nepotriviţi unul pentru celălalt şi nu au de ce să se mai revadă vreodată. Cu toate acestea, imprevizibilul îi aduce împreună, cu tot cu copii, timp de o săptămână, într-un luxos resort din Africa.

Din greșeală împreună îi aduce de asemenea în roluri principale pe Joel McHale (din producția NBC “Community”) în interpretarea fostului soț al lui Lauren, Mark, și pe Wendi McLendon-Covey (“Bridesmaids”), în rolul lui Jen, cea mai bună prietenă a lui Lauren; Kevin Nealon (Weeds) și Jessica Lowe (,,RobotDown”) dau viață unui cuplu excesiv de romantic, aflat de asemenea în vacanță în același resort; și pe Terry Crews (,,Expendables 2”) în calitate de gazdă muzicală a resortului. Shaquille O’Neal își face apariția în interpretarea lui Doug, colegul lui Jim de lucru, iar Dan Patrick (de la ESPN SportsCenter) este Dick, șeful lor.

Copiii sunt interpretați de: Bella Thorne de la emisiunea Disney Channel “Shake it Up,” Emma Fuhrmann și Alyvia Alyn Lynd, toate fiind fiicele lui  Jim; Kyle Red Silverstein și Braxton Beckham  sunt fiii lui Lauren.

Din greșeală împreună este regizat de Frank Coraci, care a mai colaborat cu Sandler și Barrymore la “The Wedding Singer” ș l-a regizat pe Sandler de asemenea la comediile de succes “The Waterboy” și “Click.”  Scenariul este semnat Ivan Menchell și Clare Sera.   Filmul este produs de Mike Karz, Adam Sandler și Jack Giarraputo, cu Barry Bernardi, Josie Rosen, Tim Herlihy, Allen Covert și Steven Koren pe post de producători executivi.

Din echipa lui Coraci din spatele camerelor de filmat fac parte si directorul de imagine Julio Macat (“Pitch Perfect”), scenograful Perry Andelin Blake (“Here Comes the Boom”), editorul de montaj Tom Costain (“Grown Ups”) si  designerul de costume Christine Wada (“Bridesmaids”).

Din greșeală împreună a fost filmat în cea mai mare parte în Africa de Sud.

O producție Warner Bros. Pictures prezentată de Gulfstream Pictures Production și Happy Madison Production, Din greșeală împreună este un film de Frank Coraci, care va fi distribuit de Warner Bros. Pictures, o companie Warner Bros. Entertainment.

În România filmul va fi distribuit de MediaPro Distribution și va avea premiera din 20 iunie în urmatoarele locații: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema&More Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureș, Ploieşti, AFI Ploieşti), Cinema Arta (Târgu-Mureș), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Colours (Alba Iulia), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onești), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (București), Cinema Twins (Ploiești), Cine Grand (Botoşani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Line Cinema (Râmnicu-Vâlcea), Cinema Luceafărul (Vulcan), Cinema Arta (Sibiu).

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *