vineri , 1 decembrie 2023

„Dineu cu proști”: două reprezentaţii la Teatrul Tineretului

Dineu cu prosti

„Dineu cu proști”, unul din cele mai savuroase şi îndrăgite spectacole din repertoriul teatral contemporan,  va încheia actuala stagiune de la Teatrul Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor). Graţie interesului crescut al publicului, faimoasa comedie, ce îi are în prim plan pe Horațiu Mălăele şi Ion Caramitru,  se va juca în două seri consecutive: pe 29 şi 30 iunie.

Distribuţia de excepţie, alături de subiectul veşnic actual şi personajele ce îşi găseşte corespondenţă în orice structură socială, transformă spectacolul  „Dineu cu proști” într-unul din cele mai mari succese de pe scena lirică. Ceea ce creează deliciul acestei piese este confruntarea între cinismul celor care cred că reprezintă miezul societăţii şi oamenii simpli, retraşi, inteligenţi dar timizi, care se trezesc puşi în faţa unor situaţii limită.

Chiar sub bagheta regizorală a lui Ion Caramitru, un personaj pe care îl caracterizează autosuficienţa primeşte replica de la un erou de o naivitate copleşitoare , spre deliciul publicului, care nu se poate sătura de acest devastator de comic „Dineu cu proști”.

Distribuţia spectacolului este întregită de: MEDEEA MARINESCU, ALEXANDRU BINDEA, COSTINA CIUCULICĂ,  TEODORA MAREŞ, DORIN ANDONE, TOMI CRISTIN şi ALEXANDRU GEORGESCU.

Biletele pentru cele două reprezentaţii ale „Dineului cu proști”de pe scena Palatului Naţional al Copiilor (Teatrul Tineretului) s-au pus deja în vânzare la Casa de bilete Startickets de la Palatul Copiilor şi online pe www.startickets.ro  şi www.bilete.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *