vineri , 1 decembrie 2023

Dislike! Facebook ne oferă opțiunea de a spune ce nu ne place la alții

FB1

Facebook a lansat opțiunea „dislike” (n.r. nu îmi place), opusul funcției „like”, după ce tot mai mulți utilizatori ai rețelei sociale au solicitat o modalitate prin care să își poată exprima dezacordul cu anumite postări ale prietenilor lor virtuali. Momentan, opțiunea nu este disponibilă decât în cadrul mesageriei private.

Utilizatorii Facebook cer de multă vreme înființarea butonului „dislike”, prin care și-ar putea exprima vădit dezaprobarea în legătură cu anumite postări din newsfeed, notează Daily Mail. De acum, Facebook pune la dispoziție această funcție, care poate fi însă folosită doar în cadrul conversațiilor private, ca „sticker”. Plecând de la butonul „like”, Facebook a creat mai multe imagini asemănătoare, care fie include semnul păcii, o mână care ţine un buchet de flori, alta care ţine un pahar de şampanie sau un pumn ridicat în semn de protest.

FB2

Reprezentanții rețelei sociale spun că noile imagini le oferă utilizatorilor posibilitatea de „a le arăta celorlalți cum se simt și de a adăuga personalitate discuțiilor”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *