miercuri , 29 noiembrie 2023

Două ediții de Yard Sale, în noiembrie

Yard Sale x2

Yard Sale creşte precum Făt Frumos! Datorită vouă şi dedicării noastre, a tuturor, faţă de ideea de reciclare prin reutilizare, luna noiembrie a fost primită cu un alai de cereri de înscriere şi dorinţe de scotoceală. Organizatorii s-au gândit și au găsit soluția: două ediţii de Yard Sale în noiembrie: 15 – 16 noiembrie & 22 – 23 noiembrie.

Expozanţi diferiţi în fiecare zi, dublă vânătoare de chilipiruri, dublă scotoceală, donaţii de rechizite în schimbul cărţilor, spaţiu pentru donaţii de haine şi încălţări de care nu  mai aveţi trebuinţă. Yard Sale ne aşteaptă cu toate aceste tentații pe 15-16 noiembrie & 22-23 noiembrie de la 10.30 la 18.00, în etajul şi demisolul Dianei 4.

„Avem grijă ca donaţiile voastre să ajungă la Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, care le repartizează cazurilor sociale şi Magazinului Comunitar, de unde şomerii şi oamenii fără adăpost îşi pot lua haine fără bani”, spun organizatorii.

Intrarea pentru vizitatori este gratuită!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea noţiunii de „Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” şi în România, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *