sâmbătă , 2 decembrie 2023

Ducesa de Cambridge a născut un băiețel

Katewilliam

Soția prințului William, ducesa de Cambridge, a născut un băiețel, luni, la maternitatea St.Mary din Londra, bebelușul fiind primul copil al cuplului princiar și al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, informează Daily Mail.

Micuțul a venit pe lume la ora locală 16.24, (18.24, ora României) și cântărește 3,79 kilograme. Prințul William a asistat la naștere, notează presa britanică, citând un comunicat al Palatului Buckingham. „Alteţa Sa regală Ducesa de Cambridge a născut cu bine un fiu, la ora 16.24. Bebeluşul cântăreşte 3,79 kilograme. Ducele de Cambridge a asistat la naştere. Regina, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales, ducesa de Cornwal, prinţul Harry şi membrii celor două familii au fost înştiinţaţi şi sunt foarte fericiţi de această veste. Alteţa Sa regală şi copilul se simt bine şi vor rămâne la spital pe durata nopţii”, a comunicat Palatul Buckingham.

Potrivit presei britanice, prima înștiințată de nașterea copilului a fost regina Elizabeth. Apoi, prințul William a vorbit cu tatăl său, prințul Charles, și cu fratele său, prințul Harry. De asemenea, familia lui Kate Middleton a fost și ea înștiințată. La foarte scurt timp de la nașterea băiețelului, anunțul oficial a fost plasat pe un panou din fața Palatului Buckingham, mii de persoane adunate în fața clădirii aplaudând de bucurie la aflarea veștii. Numele copilului va fi anunțat abia peste câteva zile.

William, fiul prinţului Charles şi al prinţesei Diana, s-a căsătorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011, la Londra.

Ducesa de Cambridge a născut

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *