luni , 2 octombrie 2023

E-mailurile unor vedete, printre care Adele și Beyonce, au fost sparte de hackeri

adeleFoto: www.nme.com

E-mailurile unor vedete, precum Adele, Beyonce și membrii trupei One Direction, au fost accesate ilegal de un grup de hackeri, aceiași care au atacat de curând și rețeaua informatică a companiei Sony și au determinat amâncarea lansării filmului „The Interview”.

„Potenţialele situaţii stânjenitoare şi scandaloase ar putea fi la fel de devastatoare ca acelea care au paralizat practic divizia cinematografică a grupului Sony şi au asasinat efectiv lansarea pe plan mondial a filmului The Interview”, a declarat Mike Raia, un apreciat analist media american, citat de contactmusic.com/mediafax.ro.

Experții spun că pirații cibernetici ar fi putut fura și piese care nu au fost deocamdată finalizate şi care aparţin unor cântăreţi celebri aflaţi sub contract cu grupul Sony. Compania deține case de muzică importante, cum ar fi Columbia, RCA și Epic, care au contracte cu artiști precum Beyonce, David Bowie și Rita Ora. „Vorbim despre pierderi de sute de milioane de dolari. Ar putea deveni un dezastru financiar atât de mare pentru companie, încât aceasta ar putea să nu supravieţuiască”, a completat Mike Raia.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *