miercuri , 4 octombrie 2023

E oficial: Laura Chiriac și Victor Ciutacu realizează „Ediția de seară”, la România TV

Victor Laura

Cel mai nou cuplu de televiziune și-a oficializat, de azi, relația profesională: Laura Chiriac și Victor Ciutacu vor realiza, de acum înainte, „Ediția de seară”, la România TV. Cei doi jurnaliști au testat deja formatul, în ultimele trei săptămâni, iar audiențele înregistrate până acum atestă că publicul îi preferă împreună, și nu separat.

„Cuplul pare să se fi închegat, cifrele par s-o confirme, povestea pare să se permanentizeze. Într-o lume nebună, într-o continuă schimbare, totul pare. Fiindcă doar moartea-i sigură. Și chiar n-avem de gând să stingem lumina.
Dat fiind că, individual, nici unul dintre noi nu mai are nimic de demonstrat profesional, încercăm s-o facem și în varianta de cuplu. Cât o să țină? Habar n-avem. O lună, un an, până ne plictisim unul de altul, până vom coborî sub nivelul mării sau până vom urca în înaltul Cerului”, a anunțat Victor Ciutacu, astăzi, pe Facebook. Despre noua emisiune de dezbateri, jurnalistul a spus: „Aici veți găsi oamenii despre care se vorbește. Și tot aici îi veți putea urmări pe decidenți. Pentru că, deocamdată, vrem și putem…”.

Contactat de LaRevista.ro, Victor Ciutacu a declarat că deja simte că funcționează ca într-o adevărată echipă alături de Laura Chiriac. Întrebat care este frumusețea noului format de emisiune, Victor ne-a răspuns: „În primul rând, e inedit. Cu excepţia ediţiilor speciale pe care le-am făcut de alegeri împreună cu Maria Coman, am fost un solitar de vocaţie. Şi, după o perioadă experimentală, am constatat că se poate, că ne completam, că putem funcţiona ca o echipă. Suntem două nuci tari care nu vor să se spargă una pe cealaltă, nu e nici în interesul lor, nici al postului. În al doilea rând, cifrele scoase până acum par să fi consacrat viabilitatea acestui cuplu. În al treilea rând, Laura e un profesionist admirabil. Iar mie-mi place să lucrez cu meseriaşi”.

„Nu regret nimic privind Tonomatul, că nu-l îngrop”

Victor Ciutacu a debutat la România TV, în luna aprilie, la bordul emisiunii „Tonomatul lui Ciutacu”. Astăzi, realizatorul TV spune că nu regretă dispariția de pe post a proiectului, căci aceasta este doar temporară. „Nu regret nimic privind Tonomatul, că nu-l îngrop. Ştiu că-i dezamăgesc pe ăia care-i aşteptau sfârşitul, dar va continua să existe. O să se vadă, cât mai curând, şi cum. În plus, ce să mai regret? Singur am făcut audiențe peste toată concurența la un loc. Am bătut ProTV trei săptămâni la rând, am readus pe sticlă, pe riscul meu, oameni uitaţi, vârfuri ale vieţii culturale, sportivi exponenţiali. Mai am ceva de demonstrat?”, a încheiat jurnalistul.

Îi puteți urmări pe Laura Chiriac și Victor Ciutacu de luni până joi, între orele 21.00 și 22.00, la „Ediția de seară”, pe România TV.

Foto: Ștefan Robert

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *