marți , 5 decembrie 2023

Elena Gheorghe, vedeta ultimei seri a târgului de nunți Expo Ideal Mariaj

Elena4

Elena Gheorghe a fost vedeta care încheiat, duminică seara, cel mai important târg anual de nunți din Capitală, Expo Ideal Mariaj, printr-un recital la care au asistat zeci de persoane. Îmbrăcată într-o scurtă rochie aurie, cântăreața și-a expus silueta fină și picioarele zvelte și a atras privirile admirative ale tuturor.

Invitată să susțină un recital, în ultima seară a târgului de nunți Expo Ideal Mariaj, Elena Gheorghe a fost o adevărată apariție pe podiumul amenajat de organizatori, la Palatul Parlamentului. Ea a ales o rochie aurie, extrem de scurtă și de sexy, pe care a purtat-o cu dezinvoltura caracteristică femeilor sigure de frumusețea lor. De altfel, Elena arată impecabil, explicația fiind, probabil – pe lângă moștenirea genetică norocoasă – dieta atentă și nenumăratele ore petrecute în sala de sport.

Artista, mămică a unui băiețel de un an și jumătate, a interpretat câteva dintre cele mai cunoscute piese ale sale, reușind să antreneze publicul în jocul său și să înveselească atmosfera.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *