vineri , 25 iunie 2021

Emma Shapplin concertează la Sala Palatului din Bucureşti

Emma Shapplin

Emma Shapplin, interpreta şi compozitoarea ce fascinează audiența din întreaga lume prin modul în care traversează graniţele mai multor genuri muzicale, este pregătită să cucerească publicul din România cu un repertoriu în stil neoclasic. Vocea sa de soprană va răsuna la Sala Palatului din Capitală, în data de 30 octombrie, începând cu orele 19:00.

Supranumită „diva desculţă”, Emma Shapplin, este considerată una dintre cele mai creative artiste contemporane. Prin compoziţiile sale moderne, Emma Shapplin abordează şi teme gotice, inclusiv ritmuri şi versuri aparţinând limbii italiene de odinioară. Emma Shapplin s-a impus în peisajul muzical internaţional abordând un stil muzical propriu, inovator, cu influenţe variate, ce pornesc  de la operă, poezie lirică şi ajungând la trance modern, rock şi synth-pop. De-a lungul timpului, artista a devenit extrem de îndrăgită în rândurile publicului Sarei Brightman.

Albumul său de debut, „Carmine Meo”, lansat în anul 1998, a avut un impact major asupra notorietăţii sale. Primul său material discografic a înregistrat vânzări de peste două milioane de exemplare în 25 de ţări, obţinând astfel numeroase discuri de platină.

Câțiva ani mai târziu, Emma a fost invitată de către compozitorul Graeme Revell să cânte trei piese originale pentru filmul „Red Planet”, coloana sonoră a acestuia fiind cântată ulterior împreună cu Peter Gabriel, William Orbit şi Sting.

În 2002, Emma Shapplin  a lansat cel de-al doilea album al său, intitulat „Etterna”, urmat în 2009 de „Macadamian Flower”, cel de-al treilea album al artistei, de această dată abordând un stil diferit, pop, ce a atras fanii genului metal-simfonic, cu reprezentanţi precum Nightwish, Within Temptation şi Epica.

Biletele pentru concertul Emmei Shapplin de la Sala Palatului sunt disponibile în reţeaua EVENTIM la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturești, Humanitas şi online prin www.eventim.ro la preţuri variabile în funcţie de categorie. Până la data de 30.06.2015, cei interesaţi pot profita de o perioadă de PRESALE ce asigură reduceri de 35%  la achiziţionarea fiecărui bilet.

În perioada de presale, biletele sunt disponibile la următoarele preţuri:

VIP – 227 lei, Cat.I – 195 lei, Cat.II – 163 lei, Cat.III – 117 lei.

Începând cu data de 01.07.2015, acestea vor putea fi achiziţionate la preţ întreg, astfel:

VIP – 350 lei, Cat.I – 300 lei, Cat.II – 250 lei şi Cat.III – 180 lei.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus