duminică , 13 iunie 2021

„Emoții și culoare”: expoziție de pictură de Florin Prodan, la galeria Elite Prof Art

expo florin prodan

Galeria de Artă Elite Prof Art vă invită la expoziția de pictură „Emoții și culoare”, semnată de Florin Prodan și deschisă publicului în perioada 5 – 16 octombrie.

„Marea lecție a naturii devine și pentru Florin Prodan esențială în constituirea unei viziuni artistice, a unui mod de a înțelege și a transfigura realitatea. În fapt, atașamentul față de miracolul realității ține de experiența directă a unui pictor de a picta în plain air. Dincolo de senzație, se află o știință a exprimării plastice”, spune criticul de artă Valentin Ciucă. „Florin Prodan place privitorilor prin calitatea culorilor atent distilate pe paletă, generoase și tandre, melancolice și vitale, subtile și onctuoase. Creația lui se potrivește perfect cu imaginile pictate, în fapt sensibile transfigurări ale unor emoții și delicate sentimente. Asemeni lui Blaga, pictorul nu vrea să strivească corola de minuni a lumii, ci doar s-o mângăie cu privirea”, adaugă criticul de artă.

Vernisajul expoziției „Emoții și culoare” va avea loc pe 5 octombrie, la galeria de artă Elite Prof Art din Str.Dr. Ioan Nanu Muscel, Nr. 13 din Cotroceni, București.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus