duminică , 16 mai 2021

Ennio Morricone compune muzica pentru noul western al lui Quentin Tarantino, „The Hateful Eight”

Ennio Morricone Volta Awardfoto

Ennio Morricone va compune muzica pentru coloana sonoră a noului film al lui Quentin Tarantino, „The Hateful Eight”, care va avea premiera anul acesta.

Este pentru prima oară în ultimii 40 de ani când celebrul compozitor scrie muzică pentru coloana sonoră a unei pelicule western, iar vestea vine ca o surpriză, întrucât Morricone a declarat în trecut că nu mai dorește să colaboreze cu Tarantino. „Nu mi-ar plăcea să mai colaborez cu el la nimic. Mi-a spus anul trecut că vrea să lucreze din nou cu mine – de la filmul Inglourious Basterds -, dar i-am spus că nu pot, pentru că nu am suficient timp. Aşa că a folosit un cântec compus de mine anterior. Pune muzică în film fără coerenţă… şi nu poţi face nimic cu cineva de tipul acesta”, a declarat Ennio Morricone în 2013. Totuși, artistul s-a răzgândit, iar Tarantino a anunțat noua lor colaborare, sâmbătă, la Convenţia Comic Con San Diego 2015, cel mai mare salon dedicat creaţiilor science fiction şi benzilor desenate din SUA, care se desfăşoară anul acesta în perioada 9 – 12 iulie.

Ennio Morricone a scris muzică pentru patru dintre filmele lui Quentin Tarantino: „Django Unchained”, „Ticăloşi fără glorie” şi cele două pelicule „Kill Bill”. Filmul „The Hateful Eight” îi are în distribuție pe Samuel L. Jackson, Bruce Dern, Demian Bichir şi Jennifer Jason Leigh și va avea premiera pe 25 decembrie într-un număr limitat de cinematografe din SUA, urmând să fie distribuit la nivel naţional din 8 ianuarie 2016, anunță huffingtonpost.com.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus