joi , 7 decembrie 2023

Enrique și Julio Iglesias, întâlnire de familie la București

iglesiasfoto

În luna mai, iubitorii de concerte live din ţara noastră vor avea parte de o experienţă cu adevărat inedită. Admiratoarele împătimite ale superstarului latin Enrique Iglesias vor petrece seara de 12 mai, la Romexpo, în atmosfera celui mai grandios show al artistului, „Sex and Love“, iar romanticii incurabili se vor delecta cu melodiile de suflet ale tatălui său, Julio Iglesias, şi ale fratelui mai mic, Julio Iglesias Jr., în concertele programate în aceeaşi perioadă la Iaşi, Timişoara şi Bucureşti.

Cum întâlnirile familiale, mai ales între artiştii în cauză, sunt destul de rare, organizatorii nu exclud posibilitatea de a reuni familia Iglesias în timpul vizitei de la Bucureşti. Având în vedere faptul că Enrique Iglesias îşi va sărbători ziua de naştere cu patru zile înainte de data concertului de la Romexpo, cei care s-au ocupat de concert plănuiesc să îi facă artistului o mică surpriză, oferindu-i oportunitatea de a lua cina în compania tatălui şi a fratelui său mai mic sau de a petrece câteva ore împreună.

Detașii despre frumoșii și talentații bărbați Iglesias și vizita lor la noi în țară pot fi găsite pe pagina de Facebook a organizatorului.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *