duminică , 24 septembrie 2023

Ethan Hawke va veni în România, pentru a-și lansa cel mai nou film, „Before Midnight”

E1

Actorul Ethan Hawke se va întoarce în România, în luna iunie, pentru a-și lansa aici cel mai nou film în care joacă, „Before Midnight”. Premiera peliculei are însă și un scop caritabil: prin acest eveniment, starul își dorește să strângă fonduri pentru asociația condusă de mama sa, OvidiuRo.

După succesul înregistrat de filmele „Before Sunrise” și „Before Sunset”, Ethan Hawke și Julie Delpy se pregătesc să le ofere fanilor o nouă peliculă romantică și inedită. „Before Midnight”, în care cei doi actori se reîntâlnesc, va avea premiera pe 26 iunie, în România, informează ProTV. Hawke va fi prezent la București, special pentru eveniment, care va avea și un scop nobil. Starul își propune ca, prin vânzarea de bilete, să strângă fonduri pentru Asociația OvidiuRo, pe care mama sa, Leslie Hawke, o conduce împreună cu Maria Gheorghiu.

Alături de Ethan se va afla, în România, și regizorul filmului „Before Midnight”, Rick Linklater. Cei doi vor participa la o sesiune de discuții cu publicul, după vizionarea peliculei.

Ethan Hawke a vizitat țara noastră în mai multe rânduri, sprijinindu-și mama în evenimentele pe care le organizează pentru ajutorarea copiilor nevoiași.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *