marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: 8 Martie

Abonare RSS

Cum am petrecut 8 Martie

N-am tras niciodată vreo petrecere zdravănă de 8 Martie, cu beții, dansuri și chiuituri, cum am văzut că fac unele femei – nu că aș avea ceva împotrivă. Pur și simplu n-am avut niciodată gașca potrivită pentru asta. Dar în fiecare an sărbătoream cumva – fie ieșeam cu prietenele la o cafea, fie mă duceam la vreo plimbare lungă sau ... Citeşte mai departe »

De 8 Martie, Florin Piersic și Medeea Marinescu sunt „Străini în noapte”

Actorii Florin Piersic şi Medeea Marinescu va invită, pe 8 Martie, la Palatul Naţional al Copiilor, la o ediţie specială a comediei de succes „Străini în Noapte”. Toate femeile din public vor primi în dar o floare din partea maestrului Florin Piersic, motiv pentru care accesul în sală va dura ceva mai mult decât de obicei. Spectatoarele vor avea astfel ... Citeşte mai departe »

„Elixirul dragostei”, spectacol de 8 Martie, la Opera Națională

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, vineri, 08 martie, de la ora 19.00, Opera Naţională Bucureşti invită publicul la una dintre creaţiile de operă îndrăgite în întreaga lume – Elixirul dragostei  (L’Elisir d’amore) de Gaetano Donizetti, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. Capodoperă a compozitorului Gaetano Donizetti, opera Elixirul dragostei  este pusă în scenă de regizorul italian Marco Gandini, care a ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus