luni , 2 august 2021

Arhivă etichete: actorie

Abonare RSS

Zece lucruri inedite despre Mirela Zeța

foto Actrița Mirela Zeța ne-a povestit despre ea zece lucruri mai puțin obișnuite, întâmplări amuzante din copilăria ei sau obiceiuri care-i dezvăluie măcar în parte felul de a fi. Când vreau să mă relaxez, îmi ridic privirea către cer. Mă linişteşte, mai ales când cerul e senin. Îmi aduc aminte când mă zbenguiam prin casă, doar ca să o fac ... Citeşte mai departe »

Casting la Teatrul TAG

Teatrul TAG – Theatre Arts Group din București invită la casting actori profesioniști pentru a se alătura unei trupe creative, care se antrenează zilnic. Castingul presupune două etape de selecție. În primă instanță, cei interesați trebuie să trimită un email pe adresa tagadream@gmail.com, la care să atașeze un CV, trei fotografii și un text de cel mult o pagină în ... Citeşte mai departe »

Daniela Nane: „Mă bucur de mine exact aşa cum sunt”

foto Actrița Daniela Nane, într-un interviu-portret prin care ne inspiră să avem ceva mai multă îngăduință pentru noi înșine, să trăim mai calmi și mai împăcați cu tot ce suntem și facem. Danielei i-a ieșit, se simte din răspunsurile ei, și nu pot să cred decât că deja trăiește în propriul ei Paradis, așa cum l-a descris în rândurile de ... Citeşte mai departe »

Act4You Studio: Cursuri de dezvoltare personală, cu actorii Cristi Martin și Anca Olteanu

Pe scena pe care performăm cu toții zilnic, vrem să fim cât mai buni, cât mai convingători și cât mai apreciați. Actorii Cristi Martin și Anca Olteanu vă invită la o serie de cursuri de învățare prin joc și joacă… actoricească! Pe baza unei abordări inedite a provocărilor de orice fel, veți obține o schimbare de perspectivă asupra propriilor limite, ... Citeşte mai departe »

„Nopți albe” și dans, cu Mikhail Baryshnikov și Helen Mirren

O scenă magnifică, în care Mikhail Baryshnikov pare să-și fi propus să redefinească pasiunea în proprii săi termeni și emoții. Un balerin extraordinar. Și o actriță pe măsura partenerului său de filmare: o Helen Mirren mai tânără și la fel de expresivă ca întotdeauna. Secvența este desprinsă din filmul „Nopți albe/White Nights”, lansat în 1985. Citeşte mai departe »

Studiu: care este vârsta la care actrițele încep să câștige mai puțini bani

Nu e o noutate: cu cât îmbătrânesc, cu atât actrițele primesc mai puțini bani pentru rolurile pe care le interpretează, în timp ce colegele lor de breaslă mai tinere încasează sume tot mai mari pentru prestațiile lor actoricești. Cât de tânără trebuie să fii, mai exact, ca să fii bine plătită pentru jocul din fața camerelor? Un nou studiu, publicat ... Citeşte mai departe »

Olimpia Melinte: Actorii din generația mea sunt mai pregătiţi decât mulţi actori din afară

Într-un interviu pe care ni l-a acordat recent, Olimpia Melinte ne-a vorbit despre începutul ei în actorie, despre colegii săi de generație și despre rolul său din filmul „Canibal”, pentru care au lăudat-o, deja, o mulțime de cinefili și care i-a adus o nominalizare la prestigioasele premii Goya. Este cariera ta aşa cum ţi-ai imaginat-o la început? Nu chiar; la ... Citeşte mai departe »

Cristi Martin: „Femeile care m-au inspirat cel mai mult sunt cele pe care le-am iubit”

Actorul și artistul plastic Cristi Martin ne-a răspuns, cu umor și romantism, la câteva întrebări inedite – despre actorie, despre televizune, artă, dragoste și alte extravaganțe.… Care crezi că este cel mai mare mit despre actorie? Că pentru a fi un bun actor trebuie să poți să plângi la comandă. Că este o meserie foarte ușoară, pe care o poate ... Citeşte mai departe »

Olga Delia Mateescu: „Am avut norocul să fiu și să fac ce-mi place”

Foto: teatrulmasca.wordpress.com, din piesa „Acul cumetrei Gurton” Într-un interviu pe care ni l-a acordat recent, actrița și scriitoarea OLGA DELIA MATEESCU vorbește despre cele două pasiuni pe care a reușit să și le urmeze în viață, despre cartea sa recent lansată – „Memoriile unui om prost” – și ne spune ce și-ar dori cel mai mult de la 2014. Olga ... Citeşte mai departe »

Dorotheea Petre te învață să „Fii Actor”! Doar câteva zile până la reluarea cursurilor de actorie

Dorotheea Petre, actriţă pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare, reia cursurile şcolii de actorie „Fii actor” în Bucureşti, în această toamnă. Mai sunt doar câteva zile în care doritorii se mai pot înscrie la adresa contact@fiiactor.ro. Cursurile susţinute de Dorotheea Petre încep sâmbătă, 26 octombrie şi se vor desfăşura pe Hristo Botev nr.1, în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus