miercuri , 22 septembrie 2021

Arhivă etichete: acuarela

Abonare RSS

Jazz de Mansarde 7: spectacol cu Sorin Romanescu și Paolo Profeti

Miercuri, 15 mai, de la orele 20:00, Sorin Romanescu și Paolo Profeti vor răcori atmosfera colorată de la Acuarela cu un nou repertoriu inspirat de energiile subtile ale primăverii.  Aerul cald care circulă între Bucureşti şi Milano aduce în avanpremieră vibraţiile jazzy de la Freedom Jazz Festival. Sorin Romanescu a absolvit Conservatorul din Bucureşti şi activează din 1988 ca performer, ... Citeşte mai departe »

Jazz de Mansarde 5: Spring Jazzy Night

Acuarela continuă serile Jazz de Mansarde cu o mică revoluţie de jazz modern iniţiată de trei tineri jazzişti – Spring Jazzy Night. Joi, 18 aprilie, orele 20:00, muzica lor aduce în mansarda Acuarela o armonie între culoare, expresie şi sensibilitate. Voce: Ana-Cristina Leonte are proiecte cu Mircea Tiberian, Sorin Romanescu, Vlad Popescu, Mihai Iordache și mulți alții şi este membră ... Citeşte mai departe »

Teatru și Jazz la mansardă, la Acuarela

Imbold, Galeria pregătește pentru următoarele zile la Acuarela, bistro de arte la mansardă, două evenimente altfel: un spectacol de teatru creat special pentru mansardă și o seară tradițională cu twist jazzy. Vineri, 8 martie, orele 20:00, are loc prima reprezentație a spectacolului “Insomniile… de altădată”, o piesă de teatru de Dumitru Solomon, gândită special pentru mansarda din Polonă, 40. Este ... Citeşte mai departe »

Expoziția “Mărțișor”, de Corneliu Drăgan-Târgoviște, vernisată la Elite Art Gallery

Expoziția de grafică, pictură și acuarelă „Mărțișor” semnată de Corneliu Drăgan-Târgoviște a fost inaugurată seara trecută la Elite Art Gallery, vernisajul fiind prezentat de criticul de artă Marius Tița. “În lucrările expuse predomină peisajul citadin în care personajele circulă, trăiesc și sunt trezite la viață de culorile ce le conturează. Nici zona rurală nu este uitată, casele și peisajele fiind ... Citeşte mai departe »

Un bărbat acuzat că a furat o acuarelă de Dali, arestat la New York

Un bărbat acuzat că a furat, în vara anului trecut, o acuarelă semnată de Salvador Dali, a fost arestat recent de autoritățile americane, pe aeroportul JFK din New York, a anunțat procuratura din Manhattan. Phivos Istavrioglou, în vârstă de 29 de ani, de naţionalitate greacă, a fost după ce a fost atras pe teritoriul american printr-o invitaţie primită de la ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus