luni , 21 septembrie 2020

Arhivă etichete: Acustic

Abonare RSS

Răzvan Suma, invitat de Vița de Vie în concertul de lansare a albumului „Acustic”

Exerciţiu de imaginaţie: violoncelistul Răzvan Suma, unul dintre cei mai activi tineri muzicieni români care a străbătut anul trecut oraşele României întrebându-vă dacă… „Vă place BACH?”, cântând împreună cu trupa rock Vița de Vie, aplaudată de 16 ani în concertele incendiare din întreaga ţară. Nu, nu este o glumă de 1 aprilie… Şi pentru că cele mai frumoase şi mai ... Citeşte mai departe »

Adrian Despot, despre albumul Viţa de Vie – Acustic: „Este o pauză de emoţie pură, departe de zgomot şi viteză”

În pregătirea lansării noului album Viţa de Vie, Acustic, din data de 8 aprilie de la Teatrul Naţional din Bucureşti, Adrian Despot, solistul trupei, a împărtăşit fanilor esenţa albumului: piese decantate în starea lor originară, emoţia pură. Iată ce declară Adrian Despot: Suntem Viţa de Vie, cea mai energică trupă de rock din România. Ne place viteza şi străbatem industria ... Citeşte mai departe »

Vița de Vie – Acustic: concert de lansare, la Teatrul Național București

Sprint Media și Bestmusic.ro prezintă evenimentul muzical al anului. Acustic, al optulea album din cariera Vița de Vie, va fi lansat pe 8 Aprilie, în cadrul unui concert extraordinar, la Teatrul Național București. Fanii Vița de Vie vor fi surprinși să își regăsească favoriții într-o ipostază artistică unică. Obișnuiți cu spectacolele lor dinamice și pline de energie, care au devenit ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus