luni , 2 august 2021

Arhivă etichete: Ada Condeescu

Abonare RSS

„Dincolo de calea ferată”: cel mai nou film al lui Cătălin Mitulescu, în cinema

Se spune despre Gara de Nord că a văzut mai multe săruturi sincere decât Oficiul Stării Civile. Tu câte filme ai văzut până acum la Gara de Nord? Hai dincolo de calea ferată pentru o poveste de dragoste tensionată și tandră, plină de magie și realism fantastic, la margine de București! „Dincolo de calea ferată”, cel mai recent film al lui ... Citeşte mai departe »

Radu Beligan, personaj în cel mai nou videoclip Holograf, „De câte ori să te iubesc”

Foto: Bogdan Moldovan Primăvara aceasta, Holograf are un cadou special pentru toţi fanii trupei: formaţia lansează un nou videoclip, “De câte ori să te iubesc”, în care joacă maestrul Radu Beligan şi tinerii actori Ada Condeescu şi Adi Nartea. Filmările, în regia lui Alex Ceauşu, au durat peste 18 ore şi au avut loc într-un restaurant din Centrul Vechi al ... Citeşte mai departe »

Marcel Iureș: „Când dau dovadă de prostie, sunt foarte trist o zi întreagă”

Dorotheea Petre, Ada Condeescu, Marcel Iureş, Alex Rotaru și Călin Netzer. Aflăm, de la aceşti artiști, de ce suntem morţi dacă ne lipseşte pasiunea, de ce tristeţea este foarte necesară şi de ce succesul adevărat este o mare capcană şi nu se poate vorbi aşa uşor despre el. Cui datoraţi succesul dvs.? Alex Rotaru: Să zicem aşa: potrivit credinţei în ... Citeşte mai departe »

Ada Condeescu: E important să-ți construieşti cariera cu mult adevăr şi sinceritate

Desemnată Cea mai bună actriţă la cel mai important Festival de film din sud-estul Europei, cel de la Sarajevo, şi câştigătoare a Trofeului Shooting Stars, de la Berlinalele de anul acesta, Ada Condeescu completează lista de artiști parte a campaniei „Români pentru o lume”. De ce ai ales să te alături campaniei „Români pentru o lume”? Consider că, în primul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus