duminică , 13 iunie 2021

Arhivă etichete: Ada Solomon

Abonare RSS

„Toni Erdmann”: singurătatea tatălui de cursă lungă

foto Să începem cu câteva date tehnice: filmul e lung. Foarte lung. Prea lung. Adică de vreo trei ore. Să aveţi deci la voi mâncare, băutură şi eventual niște pempărși, cum tare aş fi vrut să am eu. Şi o batistă, că se lasă cu lacrimi. De râs şi de plâns, în egală şi minunată măsură. Eu nu ştiam nimic ... Citeşte mai departe »

„BANAT“ sau cum să pleci cu dragostea în România

foto N-am mai văzut de mult un film european (cele românești, realizate cu mijloace – inclusiv de expresie – precare, dar cu ambiții artistice umflate cu pompa, sunt foarte incluse) care să nu mă plictisească de moarte sau de la care să nu plec din sală după jumătate de oră, pentru că, totuși, viața e prea scurtă și chiar nu ... Citeşte mai departe »

Irina Margareta Nistor: „Actorilor mari li se pare jenant să meargă la audiţii”

Marina Constantinescu dă start Nocturnelor de la TVR 1, TVR HD şi TVR+ luni, 4 noiembrie, începând cu ora 24.00   „În America, producătorul filmului primeşte Oscarul pentru cel mai bun film. Nu regizorul”, spune Irina Margareta Nistor. „Poziţia producătorului din România n-o să fie niciodată asemănătoare cu cea a producătorului american, cel care dă linia filmului”, completează Ada Solomon. ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus