duminică , 25 octombrie 2020

Arhivă etichete: adapost caini

Abonare RSS

A scăpat cu zile: cățelușa mutilată Grivița, dusă la un adăpost din Popești Leordeni

Catelușa maidaneză Grivița, operată vineri de o echipă mixtă de medici ai VIER PFOTEN și ai clinicii Ortovet după ce a fost grav desfigurată, va fi transportată mâine, 10 octombrie, începând cu ora 10.00, la Adăpostul Speranța din Popești Leordeni. Animalul va fi preluat de la clinica Ortovet, de pe strada Fetițelor nr. 7, București și va fi dus la adăpostul situat în ... Citeşte mai departe »

„Alege adopția, nu uciderea!” Manifestații pentru câinii din România, la Amsterdam, Viena și Hamburg

VIER PFOTEN va susține astăzi acțiuni de sprijin pentru câinii fără stăpân din România în trei mari orașe din Europa: Viena, Hamburg și Amsterdam. Iubitorii de animale vest-europeni și câinii lor își vor manifesta solidaritatea și vor transmite mesajul că uciderea în masă nu este o soluție nici umană, și nici eficientă pentru rezolvarea problemei câinilor fără stăpân. Fundația VIER ... Citeşte mai departe »

Tamara Raab aduce în România 40 de voluntari germani, ca să renoveze un adăpost de câini

Tamara Raab, șoferița de tir care și-a dedicat ultimele luni ajutorării cățeilor fără stăpân din România, va aduce în curând la noi în țară o echipă de voluntari nemți, care se vor implica în renovarea adăpostului de câini Anima din Câmpulung. Mai mult, în acest week-end, trei tiruri cu donații din Germania, dedicate patrupedelor nevoiașe, vor ajunge la acest adăpost. ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus