duminică , 27 septembrie 2020

Arhivă etichete: Adele 25

Abonare RSS

Sia povestește cum a fost să scrie muzică pentru Beyonce, Adele și Rihanna

foto Sunt trei dintre cele mai în vogă artiste ale lumii și aproape orice piesă ar lansa, publicul le acordă atenție. Cum sunt însă atunci când se află în „laborator”, scriind muzică și pregătind noi albume? Sia, ea însăși cântăreață și compozitoare talentată, a povestit cum au decurs colaborările ei cu Beyonce, Adele și Rihanna. Despre perioadele în care lucrează ... Citeşte mai departe »

Adele: „Sunt înspăimântată de celebritate”

foto Dintre toate lucrurile pe care le-am putea ghici despre Adele, probabil cel mai adevărat ar fi acela că n-a visat niciodată să fie celebră, ci doar să compună muzică și să cânte. Dar succesul fără celebritate e o ecuație imposibilă într-un asemenea domeniu, oricât de înspăimântătoare ar fi cea de-a doua. Într-un interviu acordat ediției de noiembrie a revistei ... Citeşte mai departe »

Hello, Adele! Artista a lansat o nouă piesă, după trei ani de pauză – VIDEO

foto Cântăreața britanică Adele a lansat vineri o nouă piesă, intitulată „Hello”, după trei ani de pauză, în care a petrecut mai mult timp cu familia și a lucrat la noul ei album, intitulat „25”. „Hello”, primul single extras de pe albumul „25”, care se va lansa pe 20 noiembrie 2015, este o melodie în impecabilul stil Adele, o baladă ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus