joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: adidasi Nike

Abonare RSS

De ce iubesc Nike (acum, și mai mult)

foto De fapt, v-am spus deja, în mai multe rânduri, de ce iubesc eu brandul Nike. Aici v-am povestit istoria lor, iar aici vă îmbiam la sport și vă spuneam că nu pot eu să alerg cât pot să mă ducă internaționaliștii mei albastru cobalt cu swoosh pe o parte. Și v-am povestit, tot cu extaz, și despre bustieră. Azi vreau ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: cine a fost omul care a inventat Nike

foto Dacă ați purtat măcar o dată o pereche de încălțăminte Nike sau vreo piesă vestimentară marcată cu celebrul simbol swoosh, mă gândesc că v-ați minunat de calitatea lor fantastică și de confortul pe care vi-l oferă. Dar, dacă sunteți ca mine, n-ați aflat – până acum – de unde vin adidașii din picioarele voastre (azi, de prin China sau ... Citeşte mai departe »

Am găsit-o: cea mai bună bustieră pentru sport

Foto: procorpus.nl Am fost dintotdeauna de părere că marea investiție pe care e nevoie să o faci, înainte să te apuci de sport, e în energia și determinarea ta. Am înțeles asta încă din anii în care mergeam la sală și vedeam fete care purtau cel mai fițos (și inutil) echipament sportiv, dar erau machiate puternic și abia își mișcau fundul de ... Citeşte mai departe »