marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: Adolf Hitler Munchen

Abonare RSS

Fotografii exclusive: aici s-au cunoscut Adolf Hitler și Eva Braun

Adolf Hitler și Eva Braun, la reședința dictatorului, Berghof, din Berchtesgaden. Sursă: vosizneias.com Schellingstraße 50. O clădire din München care azi probabil că nu mai atrage atenția nimănui. E simplă, total lipsită de stridențe. Poate numai cei care se extrag pentru o clipă din transa grijilor zilnice au ochi să vadă, în trecerea lor, un detaliu care le va stârni ... Citeşte mai departe »

Fotografii exclusive: Hitler și restaurantele lui preferate în München

Foto: Bundesarchiv, wikimedia.org Unele dintre restaurantele preferate ale lui Hitler încă mai există la München, și mii de turiști mănâncă și beau bere sau cafea în locurile unde, odinioară, der Führer își făcea veacul alături de acoliții săi. Fotografii exclusive ale clădirilor și istoria lor nazistă, în articolul de mai jos. Să bei o cafea pe o terasă însorită din ... Citeşte mai departe »

Fotografii exclusive: aici a locuit Adolf Hitler

Foto: suru.lt Prinzregentenplatz 16, München. Mii de oameni trec prin fața acestei clădiri zi de zi, dar puțini sunt cei care îi cunosc istoria sau se mai interesează de ea. Locul are însă o semnificație demnă de amintit: la etajul doi, într-un apartament spațios, dar „mai degrabă urât”, a locuit timp de cinci ani Adolf Hitler. Hitler a ajuns la München ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus