joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Adriana Trandafir

Abonare RSS

„Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, din 1 aprilie în cinematografe

Cea mai de succes comedie romantică românească, „Minte-mă frumos” are parte de o continuare. „Minte-mă frumos în Centrul Vechi” se lansează în cinematografele din România pe 1 aprilie. O nouă colaborare între regizorul Iura Luncașu (cunoscut pentru seriale tv de succes precum “Deschide Ochii”) și scenaristul Adrian Lustig (“Nuntă Mută”, “Poker”, “O poveste de dragoste, Lindenfeld”, “Funeralii fericite”), comedia îi ... Citeşte mai departe »

Se filmează „Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, cu Adriana Trandafir și Coca Bloos

Una dintre cele mai de succes comedii romantice românești, „Minte-mă frumos”, are parte de o continuare. „Minte-mă frumos în Centrul Vechi” se filmează în această perioadă la București și are în distribuție pe cei doi protagonişti care au fost sarea şi piperul primei părţi: Antoaneta Zaharia şi Marius Damian. Alături de ei vor apărea cosacraţii: Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian ... Citeşte mai departe »

„Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!”, premieră la Teatrul de Comedie

Te-ai amuzat copios la „Mă mut la mama” şi ai râs non-stop la „Mă mut la tata?” Primul serial de teatru din România continuă cu „Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!” Vino să afli răspunsul la premiera spectacolului, pe 20 octombrie, la Teatrul de Comedie! Adriana Trandafir, Adrian Păduraru, Carmen Tănase, Andreas Petrescu, Gabriel Fătu, Anca Dinicu, Doina ... Citeşte mai departe »

„Pasărea măiastră”, cu Adriana Trandafir, vine la Teatrul de pe Lipscani

Teatrul de pe Lipscani are plăcerea de a vă invita, în data de 31 mai, ora 19:30, la reluarea spectacolului de succes al Adrianei Trandafir, „Pasărea măiastră – Maria Tănase”. Spectacolul, cu care actriţa a făcut istorie încă din anii ’80, câştigând numeroase premii şi distincţii, este prezentat în premieră pe scena Teatrului de pe Lipscani şi este, în acelaşi ... Citeşte mai departe »

„Vine barza”: comedie la Teatrul de pe Lipscani

Vineri, 20 martie, începând cu ora 19:00, Teatrul de pe Lipscani vă invită la noua sa premieră, comedia “Vine barza!”, adaptare după Andre Roussin. Distribuţia este formată din: Adriana Trandafir, Mihai Ciucă, Anca Dinicu, Doina Teodoru şi Gabriel Fătu. Regia este semnată de Lucian Iancu. Realizatorii spectacolului vă invită să luaţi parte la una dintre cele mai spumoase comedii ale ... Citeşte mai departe »

„Peretele”: tragi-comedie muzicală, de Lia Bugnar, în premieră la Teatrul Metropolis

Teatrul Metropolis vă invită la premiera spectacolului „Peretele”, o tragi-comedie muzicală semnată Lia Bugnar, în zilele de sâmbătă 11 octombrie, de la orele 16:00 şi duminică 12 octombrie, de la orele 16:00 şi 19:00. Lia Bugnar revine pe scena Teatrului Metropolis în dublă ipostază, cea de dramaturg şi de regizor al noului spectacol cu piesa „Peretele”, avându-i în distribuţie pe: ... Citeşte mai departe »

“Mă mut la… tata?”: Primul serial din teatrul românesc va avea premiera pe 21 mai

O iniţiativă inovatoare şi curajoasă se materializează în lumea teatrului românesc: primul serial din teatru, primul proiect prin intermediul căruia o poveste va fi spusă live, pe scenă, printr-o serie consecutivă de spectacole. Echipa care a conceput şi pus în scenă super comedia  “Mă mut la mama”, ce a cucerit publicul şi s-a jucat ani buni cu casa închisă, propune ... Citeşte mai departe »