luni , 24 ianuarie 2022

Arhivă etichete: advertorial

Abonare RSS

Cinci perechi de ochelari de soare care nu se vor demoda niciodată

foto: veeterzy/Unsplash Că-i vară sau iarnă, eu am mereu ochelarii de soare în geantă. N-am mulți, doar două perechi, și nici nu-i port mereu, că nu sunt așa o divă, dar îmi place să-i știu la îndemână. V-am mai povestit, cred, că am o mare slăbiciune pentru modelul cat-eye, mi se pare că avantajează cam orice față și conferă un aer ... Citeşte mai departe »

De pus în geantă: ceva pentru ochi și ceva pentru buze

Greu e, fraților, să mergi prin mall și să nu vezi cel puțin 50 de chestii care juri că ți-ar trebui! Noroc că, de câțiva ani încoace, am devenit chiar minimalistă în ce privește… totul, de la ce am prin casă, până la haine, încălțăminte și produse cosmetice. N-o să găsiți la mine în baie 10 rujuri și cinci rimel-uri, ... Citeşte mai departe »

Ziarul meu de glorii, ziarul meu de dor

foto Vă mărturisesc ceva: un mare regret al meu, azi, e că nu mai lucrez la un ziar cotidian. La reviste nu mi-a prea plăcut decât să colaborez. Am fost o singură dată angajată cu normă întreagă la o publicație pentru femei, iar pentru mine a fost moartea pasiunii, la propriu. Eram o legumă ambulantă, îmi venea să plâng în ... Citeşte mai departe »

Ce fac americanii pentru casele lor „ca-n filme”

Pentru cei mai mulți dintre noi, care trăim uitându-ne mai ales la filme făcute la Hollywood, casele americane sunt un soi de ideal în materie de design și amenajări. Nu cred că n-ați privit cu jind, măcar o dată, la o locuință cu verandă și gazon perfect îngrijit, construită deștept și pe deasupra și mobilată ca-n revistele de decorațiuni interioare. ... Citeşte mai departe »

Elena Miu, MyMan: Dacă reușești în afaceri în România, poți reuși oriunde în lume

Pe Elena Miu am cunoscut-o, ca pe mulți dintre oamenii pe care i-am intervievat în ultimii ani, pe Facebook. Știam că lucrează în imobiliare și că, în paralel, are un magazin online dedicat cadourilor pentru bărbați, și m-a inspirat energia cu care jonglează între obligație și pasiune. Nu-i puțin lucru să crești o afacere în România, iar Elena o știe ... Citeşte mai departe »

Cinci lucruri pe care mor de curiozitate să le încerc

foto: Eva Longoria, care sigur a făcut mai multe masaje cu pietre la viața ei, face masaj facial săptămânal, a trecut pe la epilare definitivă, are și periuță de dinți electrică și cele mai frumoase șuvițe! O declar o nemernică. 😛 Unele costă cam mult, altele sunt foarte la îndemână, și toate sunt cât se poate de frivole, că doar de-aia ... Citeşte mai departe »

Cinci lucruri care te vor ține în formă, iarna asta

foto Nu știu cum a fost pentru voi trecerea de la vară la toamnă/iarnă, dar eu nu-mi amintesc s-o fi resimțit așa de puternic ca anul ăsta. În primul rând, mi-a luat săptămâni întregi să pun deoparte șlapii și să scot la înaintare încălțăminte ceva mai potrivită. Tricourile sunt și acum primele pe umeraș, iar când mi-e frig, trebuie să ... Citeşte mai departe »

Brașovul cu mama și prima haină de iarnă

Brașov, 2009 Prima mea haină de iarnă – sau, cel puțin, prima de care-mi amintesc – mi-a luat-o mama când intrasem în clasa a 12-a. Ne-am dus în oraș special pentru asta, țin minte că era deja frig afară și burnița, Brașovul era acoperit de un strat subțire de alb și se pregătea de Crăciun. Eu aveam aproape 18 ani, ... Citeşte mai departe »

Lucrurile pe care le facem cu mâinile noastre

foto Am avut mereu o mare admirație față de oamenii care pot face cu propriile mâini lucruri frumoase și valoroase. Când am venit în America, m-am gândit chiar mult la asta: ce bine ar fi fost să am o meserie mai practică, pe care s-o pot lua cu mine oriunde în lume, și care să mă ajute să-mi câștig existența ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: 15 lucruri inedite despre Giorgio Armani

În Milano i se spune “Maestrul”. Şi-a fondat compania – azi, un colos cu numeroase ramificaţii – în urmă cu 42 de ani şi este considerat nu doar cel mai de succes creator de modă italian care a existat vreodată, ci şi cel mai inventiv. Despre Giorgio Armani s-ar putea scrie o carte, dar am sintetizat, pentru voi, cele mai ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus