marți , 11 mai 2021

Arhivă etichete: aer liber

Abonare RSS

Promenada Operei, concert extraordinar de muzică clasică, în aer liber

Opera Naţională Bucureşti (ONB) invită publicul sâmbătă, 24 august, de la ora 20.30, la cea de-a VII-a ediţie a „Promenadei Operei”, concert extraordinar de muzică clasică, în aer liber. Devenit deja o tradiţie a instituţiei, evenimentul, care atrage anual mii de oameni, se va desfăşura pe esplanada Operei (spre Bulevardul Mihail Kogălniceanu), iar intrarea va fi liberă. Spre deosebire de ... Citeşte mai departe »

Proiecţie de film: „Grădina lui Celibidache”, în Parcul Herăstrău

Joi, 11 iulie, va avea loc proiecţia în aer liber a filmului „Grădina lui Celibidache”, regizat de Serge Ioan Celebidachi, fiul marelui dirijor român. Evenimentul va avea loc în parcul Herăstrău, pe Pajiştea Pescăruş, începând cu ora 21.15 şi face parte din seria de evenimente organizate sub umbrela proiectului Roaba de cultură, de către Asociaţia Green Revolution. Accesul pe pajişte, ... Citeşte mai departe »

Cinema de vară în aer liber, la Muzeul Țăranului Român

În perioada 4 – 7 iulie, Ambasadele Republicii Federale Germania, Austriei şi Elveţiei prezintă o serie de filme artistice şi de scurt metraj din cele trei ţări. Proiecțiile vor avea loc începând cu ora 21.15, la cinematograful în aer liber din curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român. În seara de gală, pe 4 iulie, seria de proiecții va ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus