duminică , 28 noiembrie 2021

Arhivă etichete: aeroport

Abonare RSS

Despre oameni care se regăsesc, de Jonathan Safran Foer

foto „Îmi place să-i văd pe oameni regăsindu-se, poate că ăsta-i un lucru prostesc, dar ce pot să zic, îmi place să vad oameni alergând unul spre altul, îmi plac săruturile şi lacrimile, îmi place nerăbdarea, poveştile pe care gura nu le poate spune destul de repede, urechile care nu sunt suficient de mari, ochii care nu pot cuprinde dintr-o ... Citeşte mai departe »

Ce mă enervează vara pe Facebook

Trending now on Facebook: chestii care mă scot din sărite. Cum dă căldura, oamenii intră parcă într-o transă din care se mai trezesc abia prin septembrie și postează ca teleghidați următoarele: Picioare Vara, devin subiect de fetiș și detronează lejer chiar și pozele cu pisici. Mi se pare uluitor că, deși am în listă oameni pe care nici nu-i cunosc ... Citeşte mai departe »

După 24 de ore

… am ajuns din nou aici, pe aeroportul Hartsfield-Jackson din Atlanta, Georgia, cel mai mare din lume ca număr de pasageri. N-am călătorit niciodată timp de o zi și-o noapte întreagă și mă așteptam să-mi fie extrem de greu, mai ales că nu dormisem decât cinci ore înainte de plecare. Înainte de toate, s-a dovedit a fi interesant, pentru că ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus