marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: AG Weinberger

Abonare RSS

AG Weinberger își sărbătorește ziua pe scenă, la Green Hours Jazz – Café

Duminică, 30 august, de la ora 20:00, AG Weinberger, Mr. Blues al României, îşi  va sărbători cea de-a 50-a aniversare pe scenă, la Green Hours Jazz – Café. Artistul de blues AG Weinberger se năştea în ziua de 30 august, 1965, la Oradea. 11 ani mai târziu ştia deja că va deveni chitarist şi visa să cucerească lumea. Eforturile sale de ... Citeşte mai departe »

Nicolae Voiculeț: „Muzica este a doua mea iubire, după tata”

Nicolae Voiculeţ datorează succesul tatălui său, Alexandru Tomescu, mamei sale, iar A.G. Weinberger lui însuşi. Un naist, un bluess man şi un violonist ne explică în ce fel au ajuns să facă performanţă în domeniile lor de activitate şi care sunt cele mai bune sfaturi pe care ei le-au primit, de-a lungul timpului, ca sa ajungă cei mai buni în ... Citeşte mai departe »

A.G. Weinberger: „Profilul cultural român e diluat şi dezorganizat”

Când BB King te roagă să semnezi discul propriu, pe care tocmai i-l oferi, e o dovadă că talentul tău a fost recunoscut şi apreciat. În România nu se poate vorbi despre blues, jazz sau rock fără A.G. Weinberger. Muzica sa face parte din stilul muzical adoptat de Eric Clapton, BB King, Van Morrison, Leon Russell sau Zucchero, iar atitudinea ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus