sâmbătă , 23 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Agnetha Fältskog

Abonare RSS

Trupa ABBA se reunește pentru un moment special

Trupa suedeză ABBA plănuiește să se reunească și să revină pe scenă, anul viitor, pentru a celebra împlinirea a 40 de ani de la înființare. Anunțul a fost făcut de Agnetha Fältskog, într-un interviu publicat de o revistă germană. În 2014, se împlinesc 40 de ani de la lansarea hitului „Waterloo”, cu care grupul ABBA a câștigat concursul Eurovision, în ... Citeşte mai departe »

Agnetha Fältskog: Îmi este milă de starurile pop din prezent

Agnetha Fältskog, una dintre fostele soliste ale trupei ABBA, spune că îi este milă de vedetele pop ale acestei perioade, întrucât lumea muzicală este „un loc dur pentru tinerii artiști”. Artista a declarat, într-un interviu pentru revista Attitude, că artiștii de azi sunt supuși unor presiuni extrem de mari, iar unii dintre ei sunt prea sensibili pentru a le face ... Citeşte mai departe »

Agnetha Fältskog, vocea blondă de la ABBA, lansează un nou album solo

„Nu am crezut că voi mai cânta vreodată, dar după ce am auzit primele trei piese, nu am putut spune nu!” Cu aceste cuvinte, una dintre cele mai recognoscibile şi renumite nume ale muzicii din ultimii patruzeci de ani – Agnetha Fältskog – şi-a anunţat revenirea în lumina reflectoarelor. Seducătoarea blondă din componenţa  ABBA revine cu un nou album, ‘A’, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus