miercuri , 22 septembrie 2021

Arhivă etichete: album

Abonare RSS

„Night”: Trupa Pixels lansează un nou single

Sfârşitul lunii septembrie vine cu veşti bune pentru fanii genului electro-alternative şi electro-pop: trupa Pixels lansează un nou single, intitulat „Night”. Cunoscută în rândul publicului urban pentru piese precum „Silk and Silicone”, „Woods”, „Take Over Control” sau „December”, trupa lansează după aproape un an un nou single, „Night”. „De fiecare dată când se lasă noaptea, noi toţi ne aprindem în ... Citeşte mai departe »

Trupa Tivodar apelează la public pentru a finanța lansarea primului album

Echipă muzicală tânără, entuziastă, caută prieteni susţinători spre producerea, împreună, a primului album de studio. Povestea proiectului Tivodar a început în urmă cu patru ani, cu Ştefan Tivodar (voce, chitară) şi Alex Nichita (vioară, chitară). Au concertat în cadrul mai multor festivaluri, câștigând numeroase premii. Echipa – cum îi spun ei – s-a mărit, la fel și orizontul muzical: din ... Citeşte mai departe »

Manowar reînregistrează albumul „Kings Of Metal”. Turneu aniversar al trupei, în 2014

Pentru a celebra cea de a 25 a aniversare de la lansarea “Kings Of Metal”, Manowar sunt acum în studio şi înregistrează o nouă variantă, specială, a albumului: „Kings Of Metal 2014”.  Noua imprimare „va onora varianta originală şi spiritul acesteia, şi îi va da în plus energia ce rezultă din valorificarea puterii tehnologiei de azi şi a celor 25 ... Citeşte mai departe »

„Basta Mafia”: Zdob şi Zdub își lansează noul album la Chișinău

Zdob şi Zdub îşi lansează oficial în Moldova cel de-al şaptelea album din cariera muzicală a formaţiei, “Basta Mafia”, în cadrul unui show live de excepţie, „Moldovenii s-au născut”. Pe 21 mai, trupa îşi aşteaptă publicul la Teatrul „Eugene Ionesco” din Chişinău, începând cu ora 19:00. În deschidere va cânta formaţia Cuibul. Noul album este rezultatul unui îndelung proces de ... Citeşte mai departe »

Loredana cântă în toată țara: „Uitasem cât de frumoasă este viaţa de turneu”

Turneul Loredanei, început la jumătatea lunii martie, continuă şi în aprilie, cu show-uri incendiare, costume spectaculoase, invitaţi pe măsură şi multe surprize. După concerte cu sala plină în Cluj Napoca, Timişoara, Deva şi Craiova, este rândul fanilor din Constanța (2 aprilie, Casa de Cultură a Studenţilor), Galaţi (3 aprilie, Casa de Cultură a Studenţilor), Bacău (4 aprilie, Teatrul de Vară), ... Citeşte mai departe »

Holograf lansează albumul „World Full of Lies”, cu hiturile trupei în engleză

Formaţia Holograf lansează un album de colecţie, “World Full of Lies”, o reeditare, la cererea fanilor, a materialului discografic cu acelaşi nume din urmă cu 20 de ani. „World Full of Lies este o variantă în engleză a albumului apărut în România în 1992, Banii vorbesc. Multe dintre piese au fost imprimate la Londra, în 1990, în perioada în care ... Citeşte mai departe »

Depeche Mode, concert exclusivist la Viena, pentru lansarea albumului „Delta Machine”

Cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială a celui de-al treisprezecelea material discografic, Depeche Mode a oferit celor mai înfocaţi fani ai trupei şansă de a asculta, în premieră, noile creaţii muzicale, în cadrul unui concert exclusivist susţinut duminică seara în capitala Austriei. Spectacolul precede astfel turneul de promovare a noului material, turneu ce va debuta în luna mai ... Citeşte mai departe »

Adrian Despot, despre albumul Viţa de Vie – Acustic: „Este o pauză de emoţie pură, departe de zgomot şi viteză”

În pregătirea lansării noului album Viţa de Vie, Acustic, din data de 8 aprilie de la Teatrul Naţional din Bucureşti, Adrian Despot, solistul trupei, a împărtăşit fanilor esenţa albumului: piese decantate în starea lor originară, emoţia pură. Iată ce declară Adrian Despot: Suntem Viţa de Vie, cea mai energică trupă de rock din România. Ne place viteza şi străbatem industria ... Citeşte mai departe »

Agnetha Fältskog, vocea blondă de la ABBA, lansează un nou album solo

„Nu am crezut că voi mai cânta vreodată, dar după ce am auzit primele trei piese, nu am putut spune nu!” Cu aceste cuvinte, una dintre cele mai recognoscibile şi renumite nume ale muzicii din ultimii patruzeci de ani – Agnetha Fältskog – şi-a anunţat revenirea în lumina reflectoarelor. Seducătoarea blondă din componenţa  ABBA revine cu un nou album, ‘A’, ... Citeşte mai departe »

Zdob şi Zdub lansează noul album Basta Mafia, la Hard Rock Café

Sprint Media şi METALHEAD.ro te invită la lansarea noului album al moldovenilor de la Zdob şi Zdub, în cadrul unui eveniment exploziv ce va avea loc vineri, 12 aprilie, pe scena Hard Rock Cafe, Bucureşti. „Basta Mafia”, al nouălea album al trupei, va fi lansat prin MediaPro Music şi va conţine 13 piese şi două bonus track-uri energice, pline de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus