duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: alcool

Abonare RSS

Consumul moderat de bere fără alcool poate îmbunătăţi calitatea somnului

Un studiu realizat în cadrul Facultăţii de Ştiinţe de la Universitatea Extremadura din Spania demonstrează posibilele efecte benefice ale berii fără alcool asupra calităţii somnului. În urma cercetărilor s-a evidenţiat o îmbunătăţire în acest domeniu în rândul femeilor care consumă o cantitate de 333 ml bere fără alcool (333 ml, cu 0% alcool).  Hameiul, un ingredient esenţial al berii, se ... Citeşte mai departe »

Alcoolul, dușman pentru femeile care își doresc să rămână însărcinate

Femeile care își doresc să devină mame ar trebui să se țină departe de alcool, arată un nou studiu, care a demonstrat că un pahar de vin, consumat o dată sau de două ori pe săptămână, reduce cu 33 % șansele unei femei de a rămâne însărcinată. Studiul, publicat de Daily Mail, mai arată că femeile care beau peste trei ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Joe Cocker: „Dacă aș debuta azi în muzică, nu știu dacă aș reuși să mă afirm”

Aflat în plin turneu de promovare a noului său album, „Fire It Up”, ale cărui piese le va cânta live și în România, pe 4 august, la Sala Palatului, Joe Cocker a găsit răgaz pentru a ne răspunde la câteva întrebări. În exclusivitate pentru LaRevista.ro, marele artist își amintește de perioada cea mai grea din cariera sa, marcată de droguri ... Citeşte mai departe »

Heroina și alcoolul, cauza morții lui Cory Monteith, starul din „Glee”

Cory Monteith, cunoscut pentru rolul său din serialul „Glee”, a murit din cauza unei supradoze de heroină combinată cu alcool. Actorul, în vârstă de 31 de ani, se confrunta de mai mulți ani cu dependența de droguri. Autopsia și rezultatele analizei toxicologice arată drept cauză a morții actorului „un amestec de alcool și droguri, inclusiv heroină”, informează revista Variety. Monteith ... Citeşte mai departe »

Reese Witherspoon, arestată în Atlanta: „Îmi pare rău, am băut cam mult”

Reese Witherspoon a fost arestată, vineri, pentru tulburarea ordinii publice în Atlanta, Georgia, după ce soţul ei a fost oprit de poliţia rutieră pentru că îşi conducea automobilul în stare de ebrietate. Duminică, după ce a participat la premiera noului său film, la New York, Witherspoon a declarat că regretă comportamentul său din timpul incidentului și a recunoscut că „a ... Citeşte mai departe »

Decizie CNA: Filmele erotice, horror sau extrem de violente, interzise la TV înainte de ora 1.00

Difuzarea filmelor erotice, horror sau de o violență extremă va fi interzisă înainte de ora 1.00, potrivit unei prevederi dintr-un proiect de decizie a Consiliului Național al Audiovizualului. De asemenea, reclamele la băuturi alcoolice vor putea fi difuzate numai după ora 1.00. Potrivit proiectului de Decizie, „programele 18 se difuzează numai în intervalul orar 01.00 – 06.00 şi vor fi ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus