marți , 27 octombrie 2020

Arhivă etichete: Alexandru Arsinel

Abonare RSS

Actorul Nae Lăzărescu a murit, la 72 de ani

Actorul Nae Lăzărescu a murit, joi dimineață, în locuința sa, la vârsta de 72 de ani. Surse medicale spun că artistul suferea de o boală cronică a ficatului și urma un tratament la Spitalul Fundeni din București. Vestea a fost confirmată de directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, Alexandru Arșinel. Vineri, la prânz, trupul neînsuflețit al lui Nae Lăzărescu va ... Citeşte mai departe »

Alexandru Arșinel a suferit un transplant renal

Alexandru Arșinel, directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, a fost supus, joi, unui transplant de rinichi, la un spital din Cluj-Napoca. Actorul se sime bine și va mai rămâne internat vreme de două săptămâni, pentru recuperare. „Închipuiţi-vă că un om, la o anumită vârstă, se naşte din nou. Această operaţie îmi prelungeşte viaţa în modul cel mai decent”, a declarat ... Citeşte mai departe »

Alexandru Arșinel: Cinci filme preferate

L-am rugat pe Alexandru Arșinel să așeze filmele sale favorite într-o ierarhie de numai cinci poziții. Un demers dificil pentru un actor și un consumator avid de cinema. Iată răspunsurile artistului. ALEXANDRU ARȘINEL: Un film care m-a impresionat foarte mult în facultate este o producție maghiară ,„Undeva în Europa”. Un film străbătut de un filon dramatic extrem de puternic, având ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus