joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: alimente

Abonare RSS

Cele mai eficiente alimente în detoxifierea ficatului

Este unul dintre cele mai importante organe digestive, iar de buna lui funcţionare depinde starea generală a întregului organism. Tocmai de aceea merită să aflăm care sunt alimentele cu cel mai activ rol în detoxifierea ficatului. Dureri, balonări frecvente, stări de oboseală şi chiar migrene – sunt doar câteva dintre semnalele pe care ni le transmite corpul pentru a ne ... Citeşte mai departe »

Nutriție cu beneficii: opt alimente pe care ar trebui să le mănânci

Nutriţioniştii au decis: există anumite produse pe care fiecare dintre noi ar trebui să le includă în alimentație. Bogate în substanţe hrănitoare, aceste opt alimente ne aduc beneficii de sănătate și frumusețe. Kiwi Este o vedetă în rândul antioxidanţilor. Un singur fruct conţine cantitatea zilnică necesară de vitamina C, fibre şi vitaminele A şi E. Cea din urmă, responsabilă şi ... Citeşte mai departe »

Fericirea stă în farfurie: care sunt alimentele care îți influențează starea

Dacă te întrebi de ce ești obosit după o noapte întreagă de somn, sau amețit fără o ceașcă mare de cafea, răspunsul l-ai putea găsi în… farfurie. Deficiențele nutriționale te pot face să te simți ieșit din formă, spune Elizabeth Somer, autoarea cărții Eat Your Way to Happiness. Iar consumul exagerat de alimente de același tip ar putea fi și ... Citeşte mai departe »