marți , 15 iunie 2021

Arhivă etichete: americani

Abonare RSS

Trei lucruri pe care le-am putea învăța de la americani

Midtown Atlanta – observați mizeria de nedescris! 🙂 Sunt în Statele Unite de doi ani. Nu e mult timp, dar e suficient cât să pot observa ce e bine și ce nu e în regulă aici, pentru mine. Ce vă pot spune este că lucrurile astea se situează la extreme, adică ce e bine e absolut grozav, iar ce e ... Citeşte mai departe »

Să vă spun un secret despre americani…

foto Multe diferențe am observat, între noi și americani, de când m-am mutat în țara lor. V-am povestit despre câteva dintre ele și probabil că o să le mai tot observ și-o să vă țin la curent, că am văzut că vă place. 🙂 Bun, acum să vă întreb: voi vă aerisiți casa în fiecare zi? Apoi, dacă faceți ceva ... Citeşte mai departe »

Un american în „Radia”

I-am cunoscut în Savannah, Georgia, acum două zile, de St.Patrick’s Day, când toată lumea era costumată pe stradă ca pentru carnaval. M-am uitat lung la șiragul lui de globuri colorate și, pentru că m-a observat, mi-a făcut cu mâna. M-am dus să vorbesc cu ei, că-mi zâmbeau de parcă ne știam de-o viață. Le-am zis că sunt din România și ... Citeşte mai departe »

Peste 40 de milioane de americani au urmărit gala premiilor Oscar 2013

Cea de-a 85-a ediție a premiilor Oscar, care a avut loc duminică seara, la Dolby Theatre din Los Angeles, a fost urmărită de peste 40 de milioane de americani. Audiența înregistrată a fost cea mai bună din ultimii trei ani, potrivit datelor furnizate de compania Nielsen, cu toate că prestația de gazdă a actorului Seth MacFarlane a fost criticată de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus