vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: Amsterdam

Abonare RSS

O fotografie: Trier, Germania

foto Am fost în Trier în 2005, prima dată când am ajuns în Germania, și exact ca în fotografia aceasta mi-l amintesc: un orășel relaxat, cochet și plin de istorie – se spune că ar fi cel mai vechi din țară. Am petrecut două săptămâni în Trier, într-un hotel aflat chiar pe malul lacului Mosel. O să-mi amintesc mereu de ... Citeşte mai departe »

„Adevărul despre dragoste”: Pink și familia sa, în Amsterdam

Aflată în Europa, în turneul The Truth About Love, Pink chiar pare să cunoască adevărul despre dragoste. Zilele trecute, artista și-a îngăduit câteva ceasuri de relaxare, alături de soțul și fiica sa, plimbându-se cu bicicleta prin Amsterdam. Înainte de concertul său de vineri din capitala olandeză, Pink și soțul său, Carey Hart și-au petrecut timpul plimbându-se prin romanticul Amsterdam. Arătând ... Citeşte mai departe »

Amsterdam, orașul celor liberi și boemi

Pare un imens sat idilic, brăzdat de canale și poduri, piețe de flori colorate și piste pentru bicicliști, dar asta numai până ce-i vizitezi fabuloasele galerii de artă și experimentezi viața sa de noapte extravagantă, renumită pretutindeni în lume. „Veneția Nordului” este cu adevărat unul dintre cele mai fascinante orașe pe care le vei vizita vreodată. Poate că primele imagini ... Citeşte mai departe »