sâmbătă , 31 iulie 2021

Arhivă etichete: amuzant

Abonare RSS

Pisicile și bebelușii se înțeleg de minune – VIDEO

Cele mai frumoase prietenii sunt cele în care nu e nevoie de cuvinte. Citeşte mai departe »

O ceapă proaspătă, vă rog! – VIDEO

Amatoarea de senzații tari de mai jos a pus mâna pe o ceapă și nu se lasă până n-o devorează! După reacții, e limpede că nu i se pare cel mai plăcut lucru din lume, dar ce să faci? Ceapa cere sacrificii… Dacă n-ați râs azi, e timpul! Citeşte mai departe »

VIDEO – Cel mai harnic spălător de vase

Spălător de vase cu blăniță și coadă ați mai văzut? Dacă nu, priviți-l în premieră cu câtă pasiune își face meseria! Citeşte mai departe »

Cum se roagă o pisică să primească de mâncare – VIDEO

Aveți răbdare: la început o veți vedea doar răsfățându-se pe podea, ca orice pisică, și vă veți întreba ce e special în asta. În scurt timp, însă, o să înțelegeți de ce înregistrarea de mai jos are câteva sute de mii de vizualizări pe Youtube: felina pufoasă din imagini are un stil cu totul original de a cere de mâncare: ... Citeşte mai departe »

Cum se distrează împreună un Rotweiller și un bebeluș – VIDEO

Dacă nu ați râs azi, dacă ați uitat ce înseamnă încrederea și bucuria totală… Vizionare plăcută! Citeşte mai departe »

Video amuzant: cum mănâncă doi căței, la restaurant

Pe asta cu siguranță n-ați mai văzut-o până azi! Doi căței – Nono, un Labrador și Sia, un Danish Broholmer – iau masa la un restaurant, respectând toate bunele maniere ale unui astfel de eveniment. Comandă felurile dorite, folosesc tacâmuri, se șterg la bot cu șervețele… singura problemă apare la final, când chelnerița le ia farfuriile goale din față, deși ... Citeşte mai departe »

Fotografii amuzante: cum face duș un urs panda

Tuturor ne place să ne răcorim atunci când e foarte cald afară, iar acest urs panda nu face excepție. Cum temperaturile din provincia Shangdong din China au atins, ieri, 29 de grade, ursul a decis că e momentul potrivit pentru un duș revigorant. Foarte agil și elastic, comicul panda, care trăiește la grădina zoologică Yantai din orașul cu același nume, ... Citeşte mai departe »

Un arici care face baie – VIDEO

Spuneți drept, ați mai văzut vreodată un arici care să facă baie într-o chiuvetă? Nici noi, așa că ne-am amuzat cu poftă când am găsit acest film publicat recent în Daily Mail. Ragweed are parte de prima sa baie, în casa proprietarei sale, o femeie din Marea Britanie. Deși la început nu pare încântat de ce urmează să i se ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus