marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: Ana Morodan

Abonare RSS

Cosmin Tudoran: „Sunt un fost cunoscut de la coada de la pâine”

Compune și cântă în trupa Maga&Tudoran, care tocmai pregătește o piesă nouă, scrie pentru blogul lui, e „prof de vin” și un entertainer neîntrecut la evenimente. În plus, mii de oameni îl urmăresc, râzând îndoiți de burtă, în pastilele video pe care le realizează împreună cu Ana Morodan, „At Your Service”, unde joacă rolul majordomului „Tudy”. Pe Cosmin Tudoran îl ... Citeşte mai departe »

Ana Morodan: cinci lucruri pe care nu le știți despre mine

Ana Morodan – style celebrity, digital aristocrat, contesă modernă și plină de umor – ne dezvăluie cinci lucruri necunoscute despre ea. *** Pentru un personaj share it all, hmmmm, să mă gândesc, ce nu v-am spus încă despre mine: 1. Mă duc la astrolog, numerolog şi ştiu să citesc în cărţi (da, citesc şi în zaţul de cafea) #majoc 2. ... Citeşte mai departe »

Cum să-ți schimbi stilul vestimentar în „5 minute”, cu Ana Morodan și Ovidiu Buta

  Primul curs „Speedchange de stil personal” din România, „5 minute”, are loc pe 13 şi 20 aprilie în Bucureşti, cu specialiştii în modă Ovidiu Buta şi Ana Morodan. „În trucuri care-ţi iau numai 5 minute îţi poţi găsi adevărata ta poveste de stil, detaliile care să-ţi construiască o imagine dincolo de rigorile vremurilor, limitările preţurilor sau neliniştile tendinţelor din ... Citeşte mai departe »

Ana Morodan: „Tot ce contează este ce vezi tu când te uiţi în oglindă, nu ce văd cei din jur”

Este creatoarea celui mai spectaculos portal de modă și lifestyle din România, anamorodan.com. Cu efort consecvent, dar mai ales cu grație și talent nativ pentru estetic, Ana Morodan s-a transformat într-o inspirație pentru cei care-i calcă pragul „casei” zi de zi și evadează din cotidian într-un alt univers, mai senin. Un loc în care nu doar că învață cum s-ar ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus