vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: Anca Radulescu

Abonare RSS

Viva la Fiesta! V for Vintage: modă și distracție la Sala Palatului

V for Vintage se pregăteşte de petrecere! Pe 16 şi 17 mai, la Sala Palatului, ediţia V for Vintage cu numărul 14 vibrează în ritmuri de fiesta. Carnavalul de la Rio combinat cu “Diavolul se îmbraca de la Prada” – ăsta, cu siguranţă, e un eveniment de neratat. Culoare, energie, mişcare, toate reinterpretate în cheie contemporană, sunt ingredientele celor două ... Citeşte mai departe »

Anca Rădulescu: „Plăcerea mea de zi cu zi? Să privesc oamenii”

Anca Rădulescu, designerul bijuteriilor handmade Prochaine, într-un interviu inedit, despre lucruri obișnuite: care sunt plăcerile ei cotidiene, în ce carte i-ar plăcea să locuiască, ce n-ar purta niciodată și cum își bea cafeaua. Savurați! Care sunt primele lucruri pe care le faci dimineaţa? Admir cerul, indiferent de anotimp. Cum arată o zi perfectă pentru tine? O zi pe care mi-o ... Citeşte mai departe »

Anca Rădulescu: cinci bijuterii preferate

Am invitat-o pe Anca Rădulescu, creatoarea celor mai inedite bijuterii handmade românești – Prochaine – să pună pe hârtie cinci dintre accesoriile sale favorite. Alegerile ei sunt o adevărată inspirație pentru toți iubitorii de frumos. Inelul Selda Okutan Îmi place această bijuterie pentru că îmi aminteşte că, din când în când, trebuie să ne oprim din ritmul ameţitor al fiecărei ... Citeşte mai departe »

Designerul Anca Rădulescu a dus Prochaine la târgul Who’s Next Paris

Designerul Anca Rădulescu, creatoarea bijuteriilor handmade Prochaine, s-a întors recent de la unul dintre cele mai importante târguri de design europene, Who’s Next Paris, care a avut loc între 6 și 9 iulie, în capitala franceză. La Who’s Next Paris, Anca Rădulescu a prezentat publicului creații incluse în cele mai recente colecții Prochaine, „Particule” și „Suspended”. Totodată, vizitatorii centrului de ... Citeşte mai departe »

Zece răspunsuri despre bijuterii, cu designerul Prochaine, Anca Rădulescu

  Este creatoarea celui mai inedit brand de bijuterii handmade din România. Deși lansate abia în urmă cu doi ani, accesoriile Prochaine – de inspirație medievală, realizate din zale împletite manual – și-au câștigat, deja, locul în inimile celor care caută frumosul și originalul într-un singur produs. Am invitat-o pe Anca Rădulescu să răspundă la 10 întrebări pe tema sa ... Citeşte mai departe »

Designerul Anca Rădulescu revine la AUTOR, cu o nouă colecție

Anca Rădulescu se pregătește să participe din nou la AUTOR, cel mai așteptat eveniment al primăverii dedicat designului de bijuterie contemporană. La cea de-a noua ediție a târgului, care va avea loc în zilele de 20 și 21 aprilie, la Sala Dalles din Capitală, designerul Prochaine își va prezenta cea mai proaspătă colecție, Static.Dinamic. Noua colecție Prochaine cuprinde o brățară, ... Citeşte mai departe »

Prochaine: trei accesorii perfecte pentru primăvară

Nici un anotimp nu este mai potrivit decât primăvara pentru a ne aduce aminte de accesoriile preferate și a le asorta la noile noastre ținute, de acum mult mai lejere și mai feminine. V-am pregătit trei sugestii, trei accesorii deosebite, realizate de designerul Anca Rădulescu, creatoarea brandului de bijuterii handmade Prochaine. Colierul Prochaine Demya Grație stilului inovativ în care a ... Citeşte mai departe »

Designerul Anca Rădulescu lansează o nouă linie de bijuterii – Prochaine Silver

Designerul Anca Rădulescu, deja cunoscută pentru bijuteriile sale handmade din zale împletite în manieră medievală, pregătește un moment important pentru brandul pe care l-a creat, Prochaine. Ea va lansa o nouă linie de bijuterii, Prochaine Silver, în premieră la târgul de bijuterii Inhorgenta München, care va avea loc între 22 și 25 februarie, în Germania. După ce a prezentat, în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus