marți , 19 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Andra Gavril

Abonare RSS

Marius Constantinescu a sărbătorit trei ani de căsnicie în oraşul iubirii

Moderatorul emisiunii „România frumoasă” (TVR 2), Marius Constantinescu, a lăsat timp de o săptămână pupitrul emisiunii colegei lui de platou, Andra Gavril, pentru a petrece o săptămână de vacanţă la Paris, alături de soţia sa. Nu este prima oară când jurnalistul TVR alege ca destinaţie „oraşul iubirii”, aceasta fiind a şaptea vacanţă pe care Marius o petrece în atmosfera fascinantă ... Citeşte mai departe »

Andra Gavril revine la TVR, cu o nouă emisiune

Prezentatoarea TV Andra Gavril, cunoscută publicului ca fostă gazdă a Jurnalului Cultural TVR, se pregătește să revină pe „sticlă” de luni, 22 aprilie, cu o emisiune nou-nouță, „România frumoasă”, difuzată de TVR 2. Tot de luni, postul mai inaugurează o emisiune, „Cu 2 treci BAC-ul”, precum și serialul „Anatomia lui Grey”. Luni, 22 aprilie, începe la TVR 2 emisiunea „România ... Citeşte mai departe »

Petru Mărgineanu: „Lucrurile au alt farmec în viaţă atunci când nu-ţi doreşti ceva în mod special”

L-am putea prezenta drept fiul marelui regizor Nicolae Mărgineanu, sau drept nepot al reputatului psiholog Nicolae Mărgineanu. Însă, dincolo de moștenirea sa prețioasă de familie, Petru Mărgineanu este de mult un nume de sine stătător în arta noastră. Creațiile sale muzicale au înnobilat zeci de secvențe din filme românești faimoase, cum ar fi Senatorul melcilor, Occident sau Supraviețuitorul. Compozitorul s-a aflat, ... Citeşte mai departe »

Prezentatoarea TVR Andra Gavril s-a căsătorit

Andra Gavril, fosta gazdă a Jurnalului Cultural de la TVR, s-a căsătorit, ieri, în cadrul unei ceremonii discrete, cu Petru Mărgineanu, cunoscut compozitor de muzică de teatru și film. Evenimentul – care va fi urmat de o nuntă, vara aceasta – a fost anunțat chiar de radioasa proaspătă soție, pe profilul său de Facebook, care s-a umplut în scurt timp ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus