duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: Andrea Bocelli

Abonare RSS

Moment ridicol la concertul lui Andrea Bocelli: Angela Gheorghiu a falsat începutul piesei „Time To Say Goodbye” – VIDEO

Soprana Angela Gheorghiu, invitată specială în cadrul concertului pe care Andrea Bocelli l-a susținut, pe 25 mai, la București, a oferit publicului de la Romexpo un moment absolut ridicol, mai ales că venea din partea unei soprane cu faimă internațională. Artista a ratat începutul celebrei piese „Time To Say Goodbye”, falsând îngrozitor și nereușind să intuiască nota potrivită a cântecului, ... Citeşte mai departe »

„Muzica tăcerii” de Andrea Bocelli, romanul autobiografic al celebrului tenor

Curtea Veche Publishing are  bucuria de a aduce în fața publicului român volumul autobiografic semnat de Andrea Bocelli, “Muzica tăcerii”,  chiar în preajma concertului pe care artistul îl va susține în București pe 25 mai, la Romexpo. Lansarea cărții va avea loc joi, 23 mai, începând cu ora 18.30, la Institutul Italian de Cultură (Aleea Alexandru, nr. 41). Romanul autobiografic ... Citeşte mai departe »

Angela Gheorghiu, invitată specială în concertul lui Andrea Bocelli

Concertul lui Andrea Bocelli din 25 mai de la Romexpo se transformă într-un adevărat festival al muzicii de calitate. Cu fiecare zi lista de invitaţi speciali ai maestrului se măreşte. Dacă până ieri pe listă se aflau doar cele patru soprane de la DIV4S, iată că azi, Andrea Bocelli continuă seria de surprize cu alte nume sonore din muzica clasică ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus