luni , 2 august 2021

Arhivă etichete: Andreea Marin

Abonare RSS

Andreea Marin revine cu „Preţuieşte viaţa!”, la TVR 1

foto: TVR Din 27 martie, Andreea Marin lansează la TVR 1 emisiunea „Preţuieşte viaţa!”, un program de infotainment dedicat celor care vor să trăiască frumos la orice vârstă. De-a lungul anilor, interesul atât al publicului larg, cât şi al mass media pentru povestea personală şi evoluţia omului Andreea Marin a fost unul constant. Şansa de a începe o nouă viaţă ... Citeşte mai departe »

Andreea Marin debuteaza în animație cu „Păsări Libere 3D”

Aflată la prima colaborare în cadrul unui proiect de animație, din 14 noiembrie, Andreea  Marin o interpretează pe Jenny, în comedia Păsări Libere 3D, un film distribuit în cinematografe de MediaPro Distribution. ,,A fost o bucurie să fac pentru prima dată această muncă frumoasă, să mă transpun în pielea unui personaj animat. Şi nu a fost deloc ușor cum poate ... Citeşte mai departe »

Andreea Marin: „În fiecare dimineaţă, când mă privesc în oglindă, îmi spun două vorbe: preţuieşte viaţa!”

Din 20 octombrie, ora 20.45, Andreea Marin revine la TVR într-un show cu destine fascinante, trăiri şi emoţii din plin. Oameni fără nume sonore, al căror destin a fost marcat de o provocare dificil de depăşit şi care au ştiut să se ridice şi să meargă mai departe, devenind exemple pentru cei din jur, sunt protagoniştii emisiunii Preţuieşte viaţa, pe ... Citeşte mai departe »

Ce vedem toamna asta la TVR 1: Andreea Marin, Ramona Bădescu și Liviu Mihaiu, din nou pe „sticlă”

Talk-show-uri puternice, emisiuni de divertisment cu vedete iubite de public, programe publicistice şi informative serioase şi bine documentate, filme multipremiate şi aşteptate de telespectatori – aceasta este oferta de toamnă a principalului post al Televiziunii Române. Dacă Andreea Marin, Ramona Bădescu, Smaranda Vornicu lansează noi programe de divertisment la TVR 1, Iuliana Tudor revine cu îndrăgita O dată-n viaţă, însă ... Citeşte mai departe »

Andreea Marin: „Stă în puterea noastră să alegem cum vrem să trăim”

A stat câţiva ani departe de micul ecran, pentru că nu acceptă compromisuri şi emisiuni a căror miză este simpla apariţie la televizor. Revine, însă, din octombrie, la TVR, pentru că are un proiect în care crede, un proiect cu un impact pozitiv asupra oamenilor. Pentru că Preţuieşte viaţa, Andreea Marin îi aduce în lumina reflectoarelor pe cei care au ... Citeşte mai departe »

Andreea Marin se ține de surprize, la „O dată-n viaţă”, pe TVR 1

La prima ediţie a emisiunii O dată-n viaţă din sezonul cu numărul 11, Iuliana Tudor s-a ţinut de farse, alături de Buzdugan şi Morar. În ediţia de vineri, 29 martie, Iuliana Tudor trece de la farse, la… surprize. Andreea Marin a acceptat invitaţia de a participa la emisiune, alături de Sofia Vicoveanca, reprezentând Moldova. Le vor fi alături Elena Cârstea ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus